На Рівненщині злочинці побили сімнадцятирічного хлопця, а потім накинулись з ножем на полісменку

На Рівненщині злочинці побили сімнадцятирічного хлопця, а потім накинулись з ножем на полісменку
0
На Рівненщині злочинці побили сімнадцятирічного хлопця, а потім накинулись з ножем на полісменку

Учора, п’ятого березня, близько о пів на шосту вечора до поліції надійшло повідомлення 10-річного жителя Дубна, що його на вулиці побили двоє чоловіків.

На подію негайно виїхали працівники сектору реагування патрульної поліції Дубенського відділу у складі лейтенанта та старшого лейтенанта поліції. Схожих за описом нападників на малолітнього правоохоронці виявили поблизу місцевого магазину на вулиці Мирогощанська районного центру.

Під час розмови двоє 18-річних місцевих жителів, які перебували напідпитку, почали агресивно себе поводити та шарпати за одяг працівників поліції. На попередження правоохоронців припинити протиправну поведінку, молодики розлютилися ще більше. Один з них почав наносити тілесні ушкодження 31-річному поліцейському, тож 27-річна старший лейтенант одразу по рації викликала підмогу. У цей час інший молодик з ножем накинувся на поліцейську, яка зуміла ухилитися від удару. Та це не зупинило нападника і він, схопивши її за волосся почав наносити удари по всьому тілу.

За кілька хвилин прибув додатковий екіпаж працівників групи реагування патрульної поліції. Правоохоронці застосували до зловмисників кайданки та доставили до місцевого відділу поліції.

З’ясувалося, що обоє дубенчан потрапляли у поле зору правоохоронців. Один із них притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки та грабежу, за що наразі відбуває покарання з іспитовим строком. Його товариш перебуває під слідством за зберігання майна, отриманого злочинним шляхом.

За фактом умисного заподіяння працівникам правоохоронного органу тілесних ушкоджень під час виконання ними службових обов’язків слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України.

«Обох молодиків затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання, — зазначив т.в.о. начальника ГУНП в Рівненській області Сергій Волков. — Максимальне покарання, яке загрожує нападникам – п’ять років позбавлення волі. Зловмисники за напад на поліцейських повинні відповідати за всією суворістю закону, адже життя та здоров’я працівника поліції – ціна безпеки самих громадян».

В обох поліцейських медики діагностували забої тіла, закриту черепно-мозкову травму, крім того чоловік отримав перелом ноги.

0
Кримінал
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі