На Рівненщині змагалися любителі великого тенісу

На Рівненщині змагалися любителі великого тенісу
0
  • На Рівненщині змагалися любителі великого тенісу
  • На Рівненщині змагалися любителі великого тенісу

На кортах спортивного комплексу Рівненської АЕС «Ізотоп» пройшла відкрита першість з тенісу серед чоловіків «РАЕС OPEN-2019».Четвертий за ліком турнір зібрав завзятих 20 тенісистів-аматорів з Вараша, Нововолинська, Луцька та Рівного.

Як повідомляє прес-служба Рівненської АЕС, змагання проходили в одиночному та парному розрядах. За підсумками дводенних видовищних заходів чемпіоном «РАЕС OPEN-2019» в одиночному розряді став Костянтин Однолько (м. Рівне). Друге місце у Володимира Морозова (м. Луцьк), а третю сходинку посів рівнянин Денис Галябар. 

Костянтин Однолько займається тенісом 15 років і це вже його четверта перемога поспіль у «РАЕС OPEN».

«Я захоплююся тенісом. Люблю цей спорт, адже це дуже корисно для здоров'я – розвиваються м'язи і загалом покращується самопочуття. Також теніс сміливо можна назвати спортом для мозку, оскільки всі ділянки вашого мозку задіяні і працюють  на планування стратегії гри, тактику та відстеження м’ячів і ударів, - зазначив чемпіон турніру в одиночному розряді. - Турнір «РАЕС OPEN» направду дуже класний. Його організація – на високому рівні. Тут завжди панує затишна та дружня атмосфера. Я залюбки приїжджаю на ці змагання у чудове місто-атомників. Не можу сказати, що перемога дісталась мені легко, насправді у мене був дуже сильний суперник, тому й гра за перше місце виявилась неабияк напруженою. Мабуть завдяки наполегливим тренуванням та шаленому бажанню я зміг перемогти».

Переможцями турніру в парному розряді стали рівняни Костянтин Однолько та Роман Волосевич. Друге місце вибороли Євгеній Бураков (м. Вараш) та Володимир Морозов. Бронза – у хлопців з Рівного, Дениса Галябара та Єгора Савчука.

Церемонія нагородження відбулась за участю заступника генерального директора електростанції з персоналу Ігоря Вітковського та заступника профспілкового комітету РАЕС Тетяни Васильєвої, активістів ОМ ППО РАЕС. Переможці та призери нагороджені ексклюзивними призами, подарунками та грошовими винагороди. На згадку про участь у «РАЕС OPEN-2019» тенісисти отримали іміджеві сувеніри Рівненської АЕС.

 

 

 

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі