На Рівненщині розминалися по-чемпіонськи

На Рівненщині розминалися по-чемпіонськи
0
На Рівненщині розминалися по-чемпіонськи

З початком навчального року в Рівненській області розпочався спортивно-масовий захід «Розминка від чемпіона». Вже сім сезонів поспіль кращі спортсмени Рівненщини подорожують куточками нашої області та знайомлять підростаюче покоління зі світом фізичної культури, спорту і здорового способу життя. Ініціатором і засновником такого заходу є комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Черговий етап цього спортивного свята відбувся в с. Воронки Володимирецького району. На базі Воронківського НВК «ЗОШ І-ІІ ст-ДНЗ» відбулася зустріч з майстром спорту України міжнародного класу з регбіліг, гравцем РК «Поділля» Вадимом Полюховичем. Спортсмен вже є багаторазовим учасником таких заходів, тому завжди легко знаходить спільну мову з дітьми. Цього разу зі школярами вони спілкувалися не тільки про правила гри в регбіліг і тренування професійних атлетів, а й про особливості розвитку цього виду спорту в Україні та світі й найсильніших представників. Зокрема, гість розповів що вже багато років є фанатом регбійного клубу «Тулуза», який традиційно формує основний «кістяк» збірної Франції, є 19-разовим переможцем чемпіонату  таодним з найсильніших колективів Старого Світу.

Окрім цього Вадим запропонував місцевим хлопцям самим пройти короткий практичний курс з гри в регбіліг. Юнаки спробували вправлятися з незвичним досі для них м’ячем, відпрацювали боротьбу під час так званого «коридору» і навіть позмагалися між собою у регбійних «сутичках», або як їх називають професійні гравці «скрам».

Окрім цього гості нагородили кращих художників з числа школярів, які напередодні підготували роботи для конкурсу малюнку на спортивну тематику. Вадим особисто вручив переможцям пам’ятні сувеніри від Відділення НОК України в Рівненській області.

 

0
Спорт # Рівненщина # Спорт для всіх # Розминка з чемпіоном
Найцікавіші матеріали
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі
Іран готується до атаки на Ізраїль протягом найближчих 24-48 годин
0
Читати далі
Пташки для понтонно-мостового полку передали депутати Рівного
0
Читати далі