На Рокитнівщині «американець» замовив вбивство бо не поділив бурштин з односельцем (ВІДЕО)

На Рокитнівщині «американець» замовив вбивство бо не поділив бурштин з односельцем (ВІДЕО)
3
На Рокитнівщині «американець» замовив вбивство бо не поділив бурштин з односельцем (ВІДЕО)

Сьогодні, у Рівненському міському суді, обрали запобіжний захід 27-річному підозрюваному Павловичу Павлу в замовному вбивстві свого односельця у селі Старе Село що на Рокитнівщині.

Підозрюваний у замовному вбивстві Павлович Павло

На початку засідання адвокатка підозрюваного Людмила Мороз заявила клопотання про те, щоб засідання щодо обрання запобіжного заходу відбувалося у закритому режимі. Проте, суддя Петро Денисюк відмовив їй через відсутність правового обґрунтування клопотання. Сам підозрюваний своєї провини не визнає, від будь-яких пояснень відмовився. Каже, що з виконавцями не знайомий, а з вбитим мав не дуже приязні стосунки, проте його вбивство не замовляв.

Адвокат підозрюваного Людмила Мороз

 

Відповідати журналістам щодо заробітків пов’язаних з нелегальним видобутку бурштину Петро Павлович - відмовився. 

За версією слідства, Павлович Павло замовив Юрія Пишняка, через особисту неприязнь, проте із неофіційних джерел нам стало відомо, що все сталося через бурштинові розбірки.

У судді також стало вітало відомо, що відносно підозрюваного є у судах іще два інші кримінальні провадження - розбій та хуліганство.

Нагадаємо, сьомого лютого, у селі Старе Село що на Рокитнівщині, на замовлення вбили 30-річного місцевого мешканця Юрія Пишняка. Виконавцями виявилися троє чоловіків, які зізналися, що вчинили злочин на замовлення так званого «американця», 27-річного односельчанина загиблого. Його затримали дев’ятого лютого на орендованій квартирі у Рівному. Трьох виконавців злочину, а це: Ігор Бриж, Богдан Ярута та Микола Кітун, їм обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Заслухавши усі ризики щодо перебування підозрюваного на волі, врахувавши й інші кримінальні провадження щодо Павловича Павла слідчий суддя Петро Денисюк обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою два місяці. Суд визначив за належне не визначати розміру застави, відтак Павлович Павло із зали суду поїде у СІЗО.

Тим часом у суді аншлаг. Односельці стверджують, що підозрюваний хотів займатися розбійною діяльністю у селі та розповсюджувати наркотики. Більше двадцяти жителів Старого Села, прийшли вимагати справедливості у суду. Щоби люди, які тероризують селян потрапили за ґрати.

3
Кримінал # Рівненщина # Старе Село # Рівненський міський суд # Замовне вбивство
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі