На Володимиреччині сталася пожежа: згорів стіг соломи

На Володимиреччині сталася пожежа: згорів стіг соломи
0
На Володимиреччині сталася пожежа: згорів стіг соломи
Учора, 17 жовтня об 18:07 год. за номером 101 до пожежно-рятувальної служби Володимиреччини надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві в селі Кошмаки Володимирецького району. За вказаною адресою відразу було направлено бійців 5-го державного пожежно-рятувального поста з смт. Рафалівка.

Горів стіг соломи, розташований впритул до господарчої споруди. До приїзду рятувальників місцеві жителі змогли сповільнити поширення вогню, проте пожежа невпинно поширювалася та могла охопити господарчу споруду. По прибуттю вогнеборці оперативно провели бойове розгортання, подали на гасіння водяний ствол та швидко локалізували загоряння. До цього вогонь встиг повністю охопити стіг соломи та поширитися на дерев’яний фронтон господарчої споруди. Згодом пожежу було повністю ліквідовано.

Для гасіння пожежі було залучено одну пожежну автоцистерну та четверо рятувальників.

Наразі всі подробиці даної події з’ясовуються фахівцями.

У зв’язку із значним збільшенням кількості пожеж в районі, рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій вкотре застерігають мешканців краю суворо дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки, та дбати про належний протипожежний стан власних господарств, щоб уберегти свою оселю та майно від вогню. Обов’язково проводьте виховну роботу зі своїми дітьми та пояснюйте, яку небезпеку несе в собі вогонь, який вирвався з-під контролю, та до чого це може призвести. Утримайтесь від спалювання сухої трави та залишків сухої рослинності, в цю пору року від цього виникає значна кількість пожеж, під час яких навіть гинуть люди. Переважна більшість пожеж стаються внаслідок людського фактору, тож недопущення пожеж залежить лише від нашого свідомого та суворого дотримання правил пожежної безпеки.

 

0
Найцікавіші матеріали
Чоловічі кеди для активного міського життя
0
Читати далі
На Рівненщині планують створити інфекційну лікарню
0
Читати далі
У Рівненському районі водій злетів у кювет і загинув
0
Читати далі
Понад 5,5 тисяч школярів Рівненщини взяли участь у другому етапі «Шкільних ліг»
0
Читати далі
На Рівненщині формують фонд житла для вимушених переселенців
0
Читати далі
На Рівненщині двоє чоловіків, перебуваючи у СІЗО, вчиняли шахрайські дії
0
Читати далі
Зеленський підписав закон про лобізм
0
Читати далі
Українці почали читати суттєво більше
0
Читати далі
У Рівненській ОДА вивчали доцільність публічних закупівель
0
Читати далі