На Здолбунівщині через цукерки отруїлося 12 школярів

На Здолбунівщині через цукерки отруїлося 12 школярів
0
751
0
На Здолбунівщині через цукерки отруїлося 12 школярів

Двадцятого листопада у Здолбунівському районі трапився прикрий інцидент. Дванадцятеро учнів Здовбицької загальноосвітньої школи потрапили до лікарні через гостре отруєння. Про це до поліції повідомили медики близько третьої тридцять дня.

При розслідуванні встановлено, що того дня учениця 5 класу пригостила всіх своїх однокласників цукерками з приводу святкування свого дня народження. Цукерки під назвою «Чорні цукерки Баби Яги» – жувальні цукерки зі смаками винограду, апельсину, яблука, полуниці, огірка, лимона, перцю чілі) виготовлено в КНР. Всі захворілі вказують, що вживали саме цукерки із перцем чілі. Через 30-45 хвилин після прийому у дітей з’явилися симптоми отруєння: головокружіння, нудота, млявість, загальне недомагання, спрага, інформує Держпродспоживслужба.

До слова, цукерки були придбані в місцевому продуктовому магазині.

Держпродспоживслужбою проводяться подальші роботи щодо розслідування випадку отруєння школярів Здовбицької ЗОШ. У розслідуванні також задіяні правоохоронні органи. 

Фото ілюстративне 

 

 

0
Кримінал
Щоб отримати доступ до усіх коментарів або залишити відгук потрібно:
Найцікавіші матеріали
955
Лукашенко домовився з Путіним про введення військ в Білорусь
0
Читати далі
2413
«Якщо ти це не припиниш, я змушу тебе плакати»: Чак Норріс звернувся до Лукашенко
0
Читати далі
665
Лукашенко хоче попросити в Путіна про допомогу через протести в Білорусі
0
Читати далі
275
В шести регіонах Рівненщини поки не відкриватимуть дитячі табори
0
Читати далі
232
У Рівному запрацюють дитячі атракціони
0
Читати далі
832
ЦВК Білорусі оприлюднила «офіційні» результати виборів
0
Читати далі
626
Кабмін розширив список осіб, яким не потрібна самоізоляція після перетину кордону
0
Читати далі
402
Синоптики розповіли, якою буде погода у Рівному на вихідні
0
Читати далі
321
Рівненщина в ТОПі областей за популярністю програми для бізнесу «5-7-9»
0
Читати далі