Туристичний лайфхак для рівнян: Топ-6 найкрасивіших місць для відпочинку

Туристичний лайфхак для рівнян: Топ-6 найкрасивіших місць для відпочинку
1
Туристичний лайфхак для рівнян: Топ-6 найкрасивіших місць для відпочинку

Заслужена відпустка – саме те, що надихає кожного з нас віддано працювати цілий рік. Більшість людей бажає відпочити як слід і набратися сил на пісочку, там де море або океан ніжно пестять тіло, а безкраї пейзажі білосніжних пляжів і неймовірні заходи сонця радують око. Таких місць на нашій планеті дуже багато, але декілька із них є особливими, і побувавши там раз, хочеться повертатися знову й знову. Подорожі по світу сьогодні як ніколи доступні, можна купити заздалегідь досить дешеві авіаквитки и відправитись у будь-яку точку земної кулі, захопивши із собою рюкзаки із найнеобхіднішим.

ТОП 6 найкрасивіших місць для відпочинку, які варто відвідати кожному

1. Бразилія, Copacabana. Найвідоміший пляж бразильської столиці Ріо-де-Жанейро простягається вздовж міста на 4 кілометри. Місцеві жителі звуть його принцесою моря і люблять не менше за численних туристів. Тут є все для відмінного відпочинку: чудові готелі і зручні апартаменти, невелика відстань до найкращих екскурсійних об’єктів, неймовірна екзотична природа.

 

2. Австралія. Whiteheaven Beach. Австралія – не тільки батьківщина кенгуру, але й чудове місце для відпочинку. Найкращий пляж країни вабить подорожуючих з усього світу. Теплий тропічний клімат дозволяє відпочивати а Австралії у будь-яку пору року. Неймовірний білосніжний пісок схожий на сніг, а сам пляж є частиною континентального національного парку. Тут не має готелів, але є безліч неймовірних птахів та недоторкана природа і яскравий риф для дайвінгу і снорклінгу. Дістатися цього прекрасного місця можна на човні із будь-якого сусіднього острова.

 

3. Куба, Varadero. Кубинські пляжі з усіх країв захищені найбільшим кораловим рифом Карибського моря і простягаються на 20 кілометрів. Варадеро з 1992 року має статус одного з найчистіших пляжів планети, адже доступ до нього місцевим жителям повністю заборонений. Життя тут вирує і вдень і вночі, а для відмінного відпочинку і релаксу створені найкращі умови: кристально чиста вода, тепле ласкаве сонце, прогулянки на яхті вздовж мальовничого узбережжя, морська риболовля, безліч нічних клубів і ресторанів.

 

4. Гаваї, Hanalei Bay Beach. Гавайські острови вважаються одним з найкрасивіших куточків планети, і якщо пощастило до них дістатися, то цей пляж варто відвідати обов’язково. Тиха бухта у формі півмісяця вкрита білосніжним піском і з усіх боків оточена високими, вкритими зеленню горами та неймовірними водоспадами. Просто ідеальне місце як для шанувальників тиші, так і для тих, хто бажає активного відпочинку. Взимку тут ідеальні умови для серфінгістів.

 

5. Шрі Ланка, Тангалле. Цей острів вважається одним з найекзотичніших в цілому світі і з усіх боків омивається водами неймовірно теплого Індійського океану. Тангалле – невеличке містечко в південній провінції острову, що славиться довгими та широкими піщаними пляжами оточеними пальмами та кришталево чистим бірюзовим океаном. Тут є чудові умови і готелі як для тихого пляжного відпочинку, так і для серфингу. Для тих, хто любить знайомитись з життям та культурою різних країн, з цього місця можна буде легко дістатися до найвизначніших пам’яток острова: ферми черепах, древніх храмів, чайних плантацій. Мансана пропонує тури в Шрі-Ланку за найкращими цінами, що дозволять відпочити не тільки класно, але і дуже вигідно.

 

6. Гоа, Palolem. Індійська провінція Гоа приваблює туристів з усього світу, а цей неймовірний пляж дозволить отримати від відпочинку усе, та навіть більше ніж те, на що очікуєш. Прогулянки яхтою, риболовля, дайвінг, купання з дельфінами, романтичні прогулянки на яхті, безліч розваг і навколишня природа неймовірної краси не лишають байдужим нікого.

 

 

 

 

На правах реклами
1
VSE по туризму # Рівне # рівняни # подорож # Екзотика
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі