Валентин Наливайченко озвучив рівнянам пріорітети задля змін в Україні

Валентин Наливайченко озвучив рівнянам пріорітети задля змін в Україні
0
Валентин Наливайченко озвучив рівнянам пріорітети задля змін в Україні

Лідер руху "Справедливість", кандидат у Президенти України Валентин Наливайченко завітав до Рівного. Він розповів з якою передвиборчою програмою йде до людей, чи можливо подолати корупцію в Україні та про чіткі пріорітетні позиції. 

"Ми йдемо командою, йдемо з людьми, які ніколи не були задіяні у корупції та попередній владі, йдемо з рішучою та чіткою платформою справедливості"- розповів кандидат у Президенти України Валентин Наливайченко.

Перед зустріччю з рівнянами Валентин Наливайченко, поспілкувався з залізничниками у Здолбунові, і надалі після Рівного вирушив до Млинова на зустріч із лікарями. Політик розповів, що новообраний Президент повинен розпочати свою роботу вже з першого дня.  

"Настав час змінити ситуацію в Україні і відновити мир і розвиток держави. Саме відновлення усіх галузей - є ключовим пріорітетом для мене, як для майбутнього Президента України"- наголосив Валентин Наливайченко.

Лідер "Справедливості" представив свою програму дій, у якій визначає чіткі позиції, які пріорітетні. Перш за все, це повернення полонених, зниклих безвісти, та допомога сім`ям які постраждали на Сході, відновлення миру та територіальної цілісності України, зростання економіки, зарплат і пенсій, інтеграція до НАТО і ЄС та безпека кожного громадянина.

Особливу роль Валентин Наливайченко відводить зміцненню обороноздатності країни. Наливайченко спільно зі своєю командою і також з добровольцями та волонтерами вже підготували проект Закону про Добровольчу українську армію. 

Лідер "Справедливості" впевнений, що таке явище, як корупція подолати - можна, звичайно, на це потрібен деякий час. Але політик запевняє, що першим кроком у боротьбі стане саме розділення бізнесу і влади. Також наголосив на необхідності очищення усієї вертикалі влади. Першими робочими кроками на посаді президента він назвав проект закону про імпічмент президента та скасування суддівської і депутатської недоторканості.

Також Валентин Наливайченко, не залишив осторонь тему міграції, він вважає, що одним із головних завдань є створення всіх комфортних умов проживання та роботи задля того, аби молодь не виїзджала за кордон. Адже кожен повинен почуватися в своїй країні захищено та комфортно.

"Потрібно невідкладно все зробити й вирішити, для того, аби в Україні з`являлись нові робочі місця. Зараз триває масовий виїзд молоді, найкращі фахівці виїзджають, бо немають можливості виживати за такої економічної політики. Настав час змін, потрібно інвестивувати у всі галузі" - зазначив Валентин Наливайченко

Кандидат у Президенти зазначив, що нині загрозу для президентських виборів становить підкуп виборців, саме тому "Справедливість" закликає усіх об`єднуватись аби протидіяти фальсифікації голосів. 

 

 

 

На правах реклами

 

 

 

 

0
Політика # Рівне # Рівненщина # Валентин Наливайченко
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі