Назвали ще одну версію автокатастрофи на Рівненщині, в якій загинули політологи та журналіст

Назвали ще одну версію автокатастрофи на Рівненщині, в якій загинули політологи та журналіст
0
Назвали ще одну версію автокатастрофи на Рівненщині, в якій загинули політологи та журналіст

Радник МВС Антон Геращенко вважає, що до смерті людей на українських дорогах, в тому числі і до аварії за участю відомих політологів Олександра Маслака, Олексія Курінного, Олександра Ніконорова, Сергія Попова та журналіста Володимира Карагяура, мають стосунок кожен, хто краде на будівництві автошляхів, і кожен, хто від жадібності везе вантаж з перевантаженням. Відповідний допис з’явився на його сторінці у Facebook.

«У справі щодо загибелі п`ятьох молодих політологів і журналіста з`явилася ще одна версія можливої причини цієї жахливої трагедії. Водій лісовоза дав свідчення, що автомобіль Opel раптово змінив траєкторію свого руху та вилетів на зустрічну смугу. А імовірною причиною такої різкої зміни траєкторії руху стала не тільки мокра дорога або втома водія, але і те, що в цьому місці полотно дороги було продавлено добряче навантаженими вантажівками»,– зауважив нардеп.

Таким чином, за його словами, на асфальті утворилася колія, через яку втрата управління автомобілем стала ще більш невідворотною.

«Ця жахлива трагедія повинна нагадати всім, що дороги в Україні потрібно робити з дотриманням всіх технічних стандартів і що нікому не має бути дозволено порушувати правила навантаження на вісь вантажного транспорту», – наголошує політик.


Відтак, він звернувся до міністра інфраструктури Володимира Омеляна з вимогою «якомога швидше обладнати всі основні траси України засобами вимірювання ваги вантажного автотранспорту». Крім того, радник МВС зазначив, патрульна поліція жорстко штрафуватиме всіх, хто буде порушувати правила навантаження на вісь вантажівок.


«Колія на мокрій дорозі – це важлива, але не єдина причина цієї трагедії. Скажу чесно, судячи зі стрілки спідометра, яка завмерла навічно, швидкість авто була вище дозволеної в цьому місці на цій дорозі. І це також повинно бути нагадуванням всім, що перевищення швидкості, яке здається комусь скороминущим веселим молодецтвом, може в одну секунду означати невідворотну загибель як для водія, так і для пасажирів», – зауважив Геращенко.

Водночас він додав, що уночі проти 7 вересня тіла всіх загиблих хлопців доправили з Рівного до Києва у морг на вулиці Байковій, 16, звідки їх зможуть забрати рідні та близькі.

0
# смертельне ДТП # антон геращенко
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі