У Рівному адвокати п’яного водія звинувачують родичів загиблої у ДТП дитини через темний одяг

У Рівному адвокати п’яного водія звинувачують родичів загиблої  у ДТП дитини через темний одяг
1
  • У Рівному адвокати п’яного водія звинувачують родичів загиблої  у ДТП дитини через темний одяг
  • У Рівному адвокати п’яного водія звинувачують родичів загиблої  у ДТП дитини через темний одяг
  • У Рівному адвокати п’яного водія звинувачують родичів загиблої  у ДТП дитини через темний одяг

Адвокат  п’яного водія, який збив на смерть  школярку та покалічив її однолітка, звинуватив родичів дітей у тому, що вони вдягнули їх у темний одяг, що завадило його підзахистному побачити Діану Петрук та Влада Тарара на узбіччі куди він виїхав. Бабуся загиблої у відчаї запитала в адвоката - Сергія Захожого, як йому совість дозволяє захищати людину, яка у напівсвідомому стані через алкоголь, вбила дитину. Жінка у відчаї обізвала адвоката «виродком» на що той пригрозив судом та спокійнісінько знімав все на свій телефон.

Тим часом, ще один його колега назвав журналістів агентурою, очевидно через те, що вони не співчувають його підзахистному. З усього видно, що адвокати не гребують застосовувати цинічно будь-який метод захисту, аби «витягнути» на волю Василя Самчука. Нагадаємо, мова йде про ДТП, яке сталося третього листопада, за участі 39-річного чоловіка, у якого виявили в крові алкоголь, що у чотирнадцять разів перевищував норму.  

Вчора, Рівненський міський суд розглянув  скаргу  адвокатів обвинуваченого, на старшого слідчого СУ ГУНП Івана Тумака, бо той мовляв не призначає слідчий експеримент. Варто зазначити, що сам Василь Самчук, настільки був п’яним, що нічого не памятав про ДТП, про що він сам неодноразово наголошував. Окрім того, за словами слідчого, до нього не надходили звернення з боку обвинуваченого щодо його бажання провести відтворення події. Проте адвокати, до слова їх аж троє, заявляють, що їхній підзахистний дещо згадав. Суддя Сергій Наумов відмовив у задоволенні скарги адвокатів і порадив спочатку звернутися до слідчого за межами суду.

Окрім того, адвокат  Олег Захарчук поскаржився судді на журналістів, мовляв ті, однобоко висвітлюють судові засідання та упереджено ставляться до його підзахистного. На його думку це тиск на суддю, а журналісти - агентура. На що Сергій Наумов зазначив, що на нього ніхто не тисне, а стосунки із журналістами нехай з’ясовувє за межами засідання. 

Тим часом, адвокат Олег Захарчук повідомив, що дружина обвинуваченого Наталія Мазурок перерахувала на лікування хлопчика пятизначну суму. Яка саме сума була перерахована адвокати приховують, проте, як зясувалося  - це  лише 40 000 гривень, у той час, коли дитина потребувала дороговартісного лікування за кордоном. Після засідання до захисників підйшов батько покаліченого хлопчика, якого обурили продемонстровані у суді чеки. Чоловік дістав кошти та намагався повернути адвокатам.

- У людей немає совісті та честі як у захисників. Коли моя дитина знаходилася на межі смерті, ця жінка завляла, що небуде допомагати своєму чоловіку. Проте вона тихенько перекидує на карту гроші, яка була в інтернеті куди жертвували благодійники. Жінка цинічно цим скористалася, щоб у засіданні мені цими чеками тикнути, - обурюється батько хлопчика. – Хоча б раз хтось прийшов до дитини у лікарню чи підійшов до мене попросити вибачення чи принести кошти?

До слова, під час розгляду справи по суті, суд може врахувати як пом`якшуючу обставину те, що сім`я обвинуваченого буцімто надала матеріальну допомогу покаліченій дитині.  

 

 

1
Кримінал
Найцікавіші матеріали
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі
Іран готується до атаки на Ізраїль протягом найближчих 24-48 годин
0
Читати далі
Пташки для понтонно-мостового полку передали депутати Рівного
0
Читати далі
Для відновлення лікарень Рівненщини виділять понад 800 млн грн
0
Читати далі
США передали Україні зброю, конфісковану в Ірану
0
Читати далі
кремль посилює фейки про атаки на ЗАЕС
0
Читати далі