Не полетіла у Дубаї та загриміла у СІЗО через таблетки уродженка Рівненщини

Не полетіла у Дубаї та загриміла у СІЗО через таблетки уродженка Рівненщини
0
Не полетіла у Дубаї та загриміла у СІЗО через таблетки уродженка Рівненщини

29-річна уродженка міста Вараш, що на Рівненщині, нині перебуває у СІЗО. Щоправда, підозрювана може вийти з ізолятора, якщо за неї знову внесуть заставу. Зважаючи на матеріальні статки дівчини та її чоловіка, Апеляційний суд Рівненської області змінив її розмір зі 128-ми до 881 тисячі гривень. Молоду жінку затримали в аеропорту «Київ» у Жулянах, коли та летіла з психотропними таблетками у Дубаї. 

За спробу перемістити через митний кордон України психотропні речовини дівчина вже вдруге потрапила під варту. Торік у грудні її знову затримала Служба безпеки України в Рівненській області. В її багажі знайшли заборонені таблетки.

Тепер дівчину підозрюють у тому, що впродовж тривалого часу вона купувала психотропні речовини, які вживала сама. Окрім цього, пані звинувачують і в контрабанді таблеток. Відомо, що підозрювана мала сісти на літак «Київ-Дубаї» та доправити контрабанду психотропних речовин у Соціалістичну Республіку В’єтнам.

26 грудня Рівненський міський суд обрав для дівчини запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб, визначивши при цьому альтернативний запобіжний захід — заставу в розмірі 128 тисяч гривень, яку було внесено одразу ж. Наступного дня дівчина вийшла з СІЗО. Та після апеляції військового прокурора, який наполягав на тому, що застава, з огляду на високу матеріальну спроможність родини, має бути не меншою за 1 мільйон, розміру застави змінили на 881 тисячу гривень. За таких обставин уродженка Варашу, а нині жителька Києва повернулася у СІЗО, її було взято під варту в залі судового засідання, інформує Апеляційний суд Рівненської області.

0
Кримінал
Найцікавіші матеріали
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі
Іран готується до атаки на Ізраїль протягом найближчих 24-48 годин
0
Читати далі
Пташки для понтонно-мостового полку передали депутати Рівного
0
Читати далі
Для відновлення лікарень Рівненщини виділять понад 800 млн грн
0
Читати далі
США передали Україні зброю, конфісковану в Ірану
0
Читати далі
кремль посилює фейки про атаки на ЗАЕС
0
Читати далі