Нові деталі ДТП на Дубенщині

Нові деталі  ДТП на Дубенщині
0
Нові деталі  ДТП на Дубенщині

Як повідомляє прес-служба відділу комунікації Рівненської області, близько сьомої ранку на автодорозі «Доманово-Коваль-Чернівці-Тереблече» у селі Іваннє 37-річний водій «Opel Vivaro», житель села Тараканів, не вибрав безпечної швидкості руху та не впорався із керуванням, внаслідок чого авто занесло на смугу зустрічного руху, де відбулося бокове зіткнення спочатку із вантажним автомобілем «МАН», а потім — із «Renault Kangoo».  

Унаслідок ДТП постраждав 18-річний житель села Тараканів, пасажир «Renault Kangoo». Його каретою «швидкої» доставили до медзакладу, де у нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забійні рани.

Крім того, близько 08:25 на вулиці Львівська міста Дубно в результаті заносу транспортного засобу на тротуар, який допустив 68-річний дубенчанин, водій «Ford Transit», під колеса авто потрапила 57-річна місцева жителька. Жінку госпіталізували до лікарні із травмами грудної клітки.

За обома фактами порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Водії-учасники дорожньо-транспортних пригод за результатами освідування були тверезі.

Правоохоронці звертаються до всіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними у разі ускладнення погодних умов, враховувати стан дорожнього покриття і неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.

 

0
# Дубно # дтп
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі