Порушення під час виборчого процесу на Рівненщині продовжуються

Порушення під час виборчого процесу на Рівненщині продовжуються
0
Порушення під час виборчого процесу на Рівненщині продовжуються

Станом на 14.30 поліція Рівненщини отримала 16 повідомлень, із яких 9 — до 12.00, про можливі порушення повідомлень щодо ймовірних порушень виборчого законодавства.

О 12.15 надійшло повідомлення від невідомого, що ні одному із сайтів він виявив публікацію, що в селищі Повча, члени ДВК №560217 видали бюлетень виборцю, якого кілька днів тому виключили із списку виборців, та цей виборець проголосував. Поліцейські ситуаційного центру встановили, що на зазначеному сайті оновлено матеріал, у якому йдеться, що інформація не знайшла свого підтвердження.

О 12:35 надійшло повідомлення працівника поліції, що на виборчій дільниці №560918 невідома особа, отримавши бюлетень, порвала його та кинула в обличчя членам виборчої комісії.

О 12.39 під час моніторингу інтернет-мережі на сайті одного із місцевих видань було виявлено повідомлення, що на дільниці №560357 у смт Мізоч прийшла літня жінка і поскаржилася, що погано бачить, потребує допомоги. На прохання члена ДВК з жінкою до кабінки для голосування зайшов спостерігач.

О 12:48 надійшло повідомлення, що на виборчій дільниці № 987 затримано громадянина, який фотографував бюлетень.

О 13:01 надійшло повідомлення зі служби, що на вул. Гетьмана Сагайдачного працівників продуктового магазину власники не відпускають проголосувати на виборах.

О 13:53 надійшло повідомлення із прокуратури за зверненням жителя Рівного, що  на дільниці, розміщеній у ЗОШ № 18 його номер у списку виборців перенесли на інший документ, що можливо, є порушенням.

О 14:12 надійшло повідомлення, що на виборчій дільниці №65 затримано особу, яка фотографувала бюлетень.

О 14:28 надійшло повідомлення від жительки Рівненського району, що в с. Городище її брат, інвалід 2 групи, вказанийe 2 списках: у загальному та в списку осіб, що голосують на дому.

О 14:41 надійшло повідомлення спостерігача громадської мережі "Опора", що о 07:20 його не впустили на ранкове засідання на виборчій дільниці №560530 в селищі Остріїв Млинівського району.

За усіма зареєстрованими фактами поліцейські проводять перевірку, за результатами якої прийматимуться відповідні рішення, про що обов`язково буде повідомлено додатково. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Рівненській області.

0
Політика # Рівненщина # порушення під час виборчого процесу
Найцікавіші матеріали
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі