Новий тренер рівненського "Кардиналу" про найближчі перспективи команди

Новий тренер рівненського
0
Новий тренер рівненського "Кардиналу" про найближчі перспективи команди

Завоювавши третє місце на Міжнародному товариському турнірі на призи Заслуженого тренера України Валерія Водяна, «Кардинал-Рівне» повернувся з Одеси до Рівного. А команда – отримала домашнє завдання від головного тренера і три дні відпустки. На наступний тренувальний збір «Кардинал-Рівне» збереться у повному складі 22-го серпня. А поки – наставник команди Станіслав Гончаренко розповів нам про висновки від турніру в Одесі та подальший план підготовки до нового сезону.

- Турнір в Одесі дав дуже великий обсяг інформації. По-перше, я дав пограти усім без виключення гравцям і переглянув усіх хлопців у дії. По-друге, по ходу турніру ми варіювали склад: в нас були, скажімо так, обрані матчі, і ті, в яких результат не мав визначального значення. 

Головним нашим екзаменом був матч із «ХІТом». У мене немає жодної ейфорії від цієї перемоги, але це справді була гра, в якій ми збиралися перевірити себе у бойових умовах, зігравши лише двома повноцінними четвірками. У цьому матчі ми використали лише вісім польових гравців. 

Разом із тим, в нас була і провальна гра. Проти кишинівського «Динамо». Цьому є пояснення. Цю гру я віддав команді, бо результат для нас був не на першому місці. І матч показав наші очевидні недоліки. Хлопці не були сконцентрованими на результаті. А я вважаю, що навіть у не найважливіших поєдинках команда повинна тримати максимальну концентрацію і завжди керувати грою. 

- В Одесі в таборі команди було декілька потенційних новачків. Чи прийняли вже рішення підписати контракти з кимось із них?

- Так. Збираємося підписати контракти з голкіпером Олександром Сірицьким та універсалом Владиславом Корнєвим. 

- В якому форматі команда продовжить підготовку до нового сезону?

- Зараз хлопці отримали заслужену триденну відпустку. В Одесі було дуже жарко, непростий графік матчів, дуже важка дорога. Разом команда збереться у Рівному 22-го серпня. Тоді розпочнемо цілеспрямовано готуватися до наступного передсезонного турніру – «Кубка Львівщини». Працюватимемо у режимі щоденних дворазових тренувань.

- Чи збираєтеся прощатися з кимось із гравців, що зараз тренуються у таборі команди?

- Поки-що ми ні з ким не прощалися. Хоча, вже є певні думки з цього приводу. Є певні питання по складу. Натомість, можу сказати, що нам потрібні ще один-два гравці. Якби в моєму розпорядженні був Володимир Кручок і здоровий Богдан Новак – можливо, я б про це не говорив. Але у нинішній ситуації нам потрібно вже бити в набат, аби на старті сезону мати боєздатний склад, який би міг пройти на рівні усією турнірною дистанцією.

 

Прес-служба МФК «Кардинал-Рівне»

Фото – futsalua.оrg  

0
Спорт # МФК Кардинал # Станіслав Гончаренко
Читайте також
1314
Станіслав Гончаренко про фінальний матч "Кардинал-Рівне" в сезоні
“Кардинал-Рівне” завершив сезон 2018-2019 поразкою у Києві від столичного “ХІТа”. У підсумку рівняни фінішували п’ятими у турнірній таблиці чемпіонату футзальної Екстра-ліги.
1
Читати далі
1231
Станіслав Гончаренко про домашню перемогу "Кардинал-Рівне"
У заключній домашній грі сезону “Кардинал-Рівне” порадував своїх уболівальників вольовою перемогою над принциповим суперником – львівською “Енергією”. Три очки рівнянам приніс точний удар Віктора Кравцова, для якого цей гол став 9-м у чемпіонаті.
0
Читати далі
1547
Станіслав Гончаренко про поразку "Кардинал-Рівне" у Херсоні (ВІДЕО)
Головний тренер "Кардинал-Рівне" Станіслав Гончаренко відповів на питання журналістів після матчу 25 туру футзальної Екстра-ліги. На виїзді наша команда поступилася херсонському "Продексіму" - 5:0.
0
Читати далі
1456
"Кардинал-Рівне" з боєм програв "Урагану"
У нинішньому сезоні матчі “Кардинала-Рівне” та “Урагана” – радують вболівальників результативністю.
1
Читати далі
1393
Станіслав Гончаренко про домашню нічию "Кардинал-Рівне"
“Кардинал-Рівне” звів унічию другий поспіль матч у чемпіонаті футзальної Екстра-ліги. Після виїзної нічиєї у Львові рівняни зіграли внічию у домашньому поєдинку проти “ХІТа”.
0
Читати далі
1243
Станіслав Гончаренко про нічию "Кардинал-Рівне" у Львові (ВІДЕО)
Пропустивши два голи вже на старті матчу, “Кардинал-Рівне” зумів вирвати бойову нічию у виїзному протистоянні проти львівської “Енергії”.
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
У Рівному викрили та затримали наркозбувача
0
Читати далі
Чоловічі кеди для активного міського життя
0
Читати далі
На Рівненщині планують створити інфекційну лікарню
0
Читати далі
У Рівненському районі водій злетів у кювет і загинув
0
Читати далі
Понад 5,5 тисяч школярів Рівненщини взяли участь у другому етапі «Шкільних ліг»
0
Читати далі
На Рівненщині формують фонд житла для вимушених переселенців
0
Читати далі
На Рівненщині двоє чоловіків, перебуваючи у СІЗО, вчиняли шахрайські дії
0
Читати далі
Зеленський підписав закон про лобізм
0
Читати далі
Українці почали читати суттєво більше
0
Читати далі