Обласна рада оголосила конкурс на посади

Обласна рада оголосила конкурс на посади
0
Обласна рада оголосила конкурс на посади

У зв’язку із закінченням дії контрактів керівників закладів спільної власності територіальних громад області на розгляд чергової сесії обласної ради планується винесення наступних питань:

  1. Про контракт з завідувачем комунального закладу «Рівненська обласна психолого-медико-педагогічна консультація» Рівненської обласної ради.
  2. Про погодження укладання контракту з директором комунального закладу «Ясининицький навчально-реабілітаційний Центр» Рівненської обласної ради.
  3. Про погодження укладання контракту з директором комунального закладу «Рівненський обласний навчально-реабілітаційний центр» Рівненської обласної ради.
  4. Про контракт з головним лікарем комунального закладу «Зірненська туберкульозна лікарня» Рівненської обласної ради.
  5. Про контракт з головним лікарем комунального закладу «Обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом» Рівненської обласної ради.
  6. Про контракт з головним лікарем комунального закладу «Острозька обласна психіатрична лікарня» Рівненської обласної ради.
  7. Про контракт з головним лікарем комунального закладу «Обласний дитячий багатопрофільний «Козинський» Рівненської обласної ради.
  8. Про контракт з головним лікарем комунального закладу «Острожецька туберкульозна лікарня» Рівненської обласної ради.
  9. Про контракт з головним лікарем комунального закладу «Рівненський обласний шкірно-венерологічний диспансер» Рівненської обласної ради.
  10. Про контракт з головним лікарем комунального закладу «Корецька обласна лікарня відновного лікування» Рівненської обласної ради.
  11. Про контракт з головним лікарем комунального закладу «Обласний дитячий туберкульозний санаторій «Новостав» для дітей з активними формами туберкульозу» Рівненської обласної ради.
  12. Про контракт з головним лікарем комунального закладу «Рівненська обласна стоматологічна поліклініка» Рівненської обласної ради.
  13. Про контракт з головним лікарем комунального закладу «Рівненська обласна станція переливання крові» Рівненської обласної ради.
  14. Про контракт з головним лікарем комунального закладу «Рівненський обласний онкологічний диспансер» Рівненської обласної ради.

Відповідно до розпорядження голови обласної ради від 06.06.2014 №205 зі змінами, пропозиція кандидатури на посаду керівника подається до виконавчого апарату обласної ради у письмовому вигляді, а також на електронних носіях або електронною поштою на адресу: komunalna@rada.rv.uа упродовж 30 календарних днів з моменту публікації цього повідомлення – по 26 квітня 2017 року включно.

Кваліфікаційні вимоги і перелік документів - за посиланням.

0
# робота # конкурс на посаду
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі