У рівненського екс-кандидата у нардепи проводять обшуки

У рівненського екс-кандидата у нардепи проводять обшуки
0
У рівненського екс-кандидата у нардепи проводять обшуки

У екскандидата в народні депутати України по 156-му виборчому окрузі на Рівненщині Сергія Тупальського проходять обшуки. Про це наш земляк, який з 2015 року працює начальником митного поста «Столичний» Київської міської митниці ДФС, повідомив на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

– Шановні колеги та друзі! В цю хвилину в мене вдома відбуваються обшуки. Поки що я не можу точно сказати, в межах якої справи це відбувається. Та в будь-якому разі я впевнений, що через короткий час безпідставність проведення обшуків і звинувачень, які сьогодні будуть лунати у ЗМІ в мій бік, буде доведена в черговий раз. Спілкуватися мені доведеться через мого адвоката. Я знаю, що завжди дотримувався законодавства та працював на користь держави. Правда на моєму боці! І готовий довести це!  повідомив Сергій Тупальський своїм підписникам.

Довідково: Сергій Тупальський народився у 1978 році у селі Малий Мидськ Костопільського району Рівненської області. Закінчив Національну Академію Прикордонних військ України ім. Б.Хмельницького у 1999 році, Національну академію Служби безпеки України у 2007 році та університет банківської справи Національного банку України (м.Київ) у 2014 році,

Він є полковником, тобто радником податкової та митної справи ІІІ рангу, працював в.о. начальника Одеської митниці ДФС. На дострокових виборах у Верховну Раду у липні цього року балотувався у нардепи по 156-му виборчому окрузі на Рівненщині (Березнівський, Костопільський та Сарненський райони) як самовисуванець.

0
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі