Обвинувачуваний у корупції депутат Рівнеради на першому судовому засіданні посварився з суддею та адвокатами

Обвинувачуваний у корупції депутат Рівнеради на першому судовому засіданні посварився з суддею та адвокатами
0
  • Обвинувачуваний у корупції депутат Рівнеради на першому судовому засіданні посварився з суддею та адвокатами
  • Обвинувачуваний у корупції депутат Рівнеради на першому судовому засіданні посварився з суддею та адвокатами

Перше засідання у справі депутата Рівнеради Володимира Кудріна не минулось без пригод. В ході підготовчого засідання у Рівненському міському судді пан Кудрін на підвищених тонах посперечався з суддею Наталією Діонісьєвою та адвокатом захисту Володимиром Цуняком. Депутата підозрюють у отримання хабаря у розмірі 5000 доларів від рівненського забудовника.

В ході підготовчого засідання Володимир Кудрін висловив клопотання про зачитування обвинувального акту в повному обсязі в рамках цього ж засідання. Його підтримали і адвокати захисту. Однак суддя клопотання відхилила і зауважила, що під час підготовчого засідання обвинувальний акт не зачитується взагалі, це частина подальших стадій судового процесу.

Тим часом прокурор зачитала велике клопотання з вимогою продовжити обвинувачуваному запобіжний захід у вигляді так званою «підписки про невиїзд.» Однак такому клопотанню заперечили адвокати, адже за законом їм мали ознайомити з ним не пізніше трьох годин до початку судового засідання. Прокурор же зробила це за 25 хвилин до початку засідання.

Тим часом обвинувачуваний Кудрін був більш багатослівним. Він кілька разів брав слово на виступ. Під час одного з них зачитав велику заяву, у якій не тільки висловив не тільки заперечення фактам обвинувачення, наголосив, що підозра оголошена необґрунтовано, крім того висловив власну оцінку загальній роботі органів прокуратури. Суддя Діонісьєва декілька разів намагалась перебити його виступ та зауважувала, що право на виступ він матиме під час розгляду справи. Наголошували на цьому і адвокати захисту. Але у відповідь Володимир Кудрін попросив їх не перебивати його.

Зрештою у засіданні оголосили перерву на емоційне прохання Володимира Цуняка, який є адвокатом другого обвинувачуваного, кума Володимира Кудріна, Юрія Довгальця. Пан Цуняк обурився і зауважив, що планував участь у засіданні не більше години, адже пізніше має іншу складнішу справу, яку судить колегія суддів. Суддя Діонісьєва клопотання підтримала, адже сама мала взяти участь у колегії суддів в рамках іншого судового засідання.

Продовжити розгляд справи вирішили 8 травня о 15:30.

Дивитись, що саме думає про затримання Володимир Кудрін у програмі "Фераргейт" : Завтра у Рівному судитимуть депутата і соратника Ляшка за підозрою в отриманні 5 тисяч доларів хабаря [ВІДЕО]

 

0
Політика Кримінал # Володимир Кудрін
Найцікавіші матеріали
На Рівненщині трирічний хлопчик випав із вікна
0
Читати далі
Чи будуть введені обмеження електропостачання в Україні
0
Читати далі
В Обарові відремонтують амбулаторію, а в Сарнах - дорогу
0
Читати далі
Житель Рівненського району за образу співмешканки помстився ударом ножа у живіт
0
Читати далі
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі