Очільник "ОСНОВИ" похвалив Рівненське підприємство: "Така робота - показник того, якою має бути вся країна"

Очільник
0
Очільник "ОСНОВИ" похвалив Рівненське підприємство: "Така робота  - показник того, якою має бути вся країна"

Про подальші дії, задачі, головну мету та результат після виборів обговорив партійний актив "ОСНОВИ". Сьогодні у Рівне приїхали очільники партії різних областей: Львівської, Вінницької, Хмельницької, Волинської, Тернопільської та безпосередньо Рівненської. 

Під час переговорів, голова партії Андрій Ніколаєнко розповів, що наспраді сьогодні у Рівному заплановані дві зустрічі, одна з патрійним активом, а інша з жителями Рівного, наголошуючи, що народу потрібно дивитись лише на себе, й самим вирішувати суспільно-важливі питання.

 

"Насправді у нас в Рівному сьогодні дві зустрічі, з партійним активом, який з`їхався з усієї Західної України для того аби проговорити хід передвиборчої кампанії, поставити завдання по тому як її потрібно проводити. Наші партійці сьогодні будуть отримувати настанови, вказівки, когось можливо будемо журити за те що недостатньо ефективно працюють.

Друга зустріч запланована з рівнянами, я сам як керівник передвиборчого штабу Сергія Тарути і як голова партії буду розповідати чому саме Сергій Тарута  достойний кандидат, якого Рівненщина й Західна Україна також має підтримати. Я розумію, що "Основа" нова партія на політичному схилі України, що ще не всі добре розуміють хто це, що це, чому, з якими ідеями ми йдемо. Тому наше велике завдання на таких зустрічах - переконувати, пояснювати й чітко підкреслювати, що незважаючи на те, що сьогодні ряд опозиційних партій кажуть - потрібно дивитись куди завгодно, а не туди, куди дивиться Петро Порошенко або інші говорять нам лише в Європу. Ми - та політична сила, яка намагається донести нашим людям, що потрібно дивитись самим на себе і розуміти, що ніхто за нас не вирішить питання війни та миру, розвитку й економіки. Тому наше завдання гуртувати українців навколо ідеї економічного прагматизму, навколо національної й української ідеї. Яка полягає в потужній економіці, захисті українців не лише дома, а й на передовій. Такі дії повинні дати інші можливості длярозвитку України. Ось про що я сьогодні буду говорити з жителями Рівного й іншими жителями областей Західної України, які сьогодні приїхали на зустріч". - розповів голова партії "Основа" Андрій Ніколаєнко. 

 

Як зазначив Андрій Ніколаєнко, найкраще спілкування з людьми - невимушене. Також голова партії похвалив роботу рівненського Льонокомбінату, й підкреслив, що так повинні працювати всі підприємства в Україні.  

 

 

"Я люблю спілкуватись з людьми просто на вулиці. Наприклад у Хмельницькому, ми пішли на ринок. Якщо хочеш поспілкуватись і зрозуміти, що думають люди, потрібно йти туди де вони ходять невимушено. А не збирати їх". - розповів Андрій Ніколаєнко. - "Сьогодні плануємо поїхати на Льонокомбінат. Це суперове підприємство, показник того, якою має бути вся країна, адже првильно, коли знаходиться приватний інвестор, який інвестує, виробляє, а не везе з Китаю або інших країн тканину, з неї виготовляє українську продукцію, яка потім йде на реалізацію не лише на внутрішній ринок, але й на експорт. Тому ми поспілкуємось з колективом на різні теми. В свою чергу ми як партія розповідаємо про такий досвід у різних областях. До слова, партійні футболки ми замовляли саме у Рівному, а не купували деінде поганої якості. Наше виробництво - це набагато краще, ефективніше й дешевше". - підкреслив Андрій Ніколаєнко. 

 

 

 

На правах реклами

0
Політика
Найцікавіші матеріали
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі