"Олімпійське літо" продовжує подорожувати Рівненщиною

0
  • "Олімпійське літо" продовжує подорожувати Рівненщиною
  • "Олімпійське літо" продовжує подорожувати Рівненщиною
  • "Олімпійське літо" продовжує подорожувати Рівненщиною

Діти,  які відпочивають у санаторії «Горинь», що знаходиться в смт Степань Сарненського району, мали можливість долучитися до спортивно-масового заходу «Олімпійське літо».Спортивну програму їм представили працівникик омунального закладу «Обласний центр фізичногоздоров’янаселення «Спорт для всіх» Рівненськоїобласної ради.

Після короткої церемонії відкриття, юні олімпійці з великим задоволенням долучилися до змагань. Кожен хотів показати той максимум, аби у наполегливій боротьбі саме його команда стала переможцем. Тому спортивна боротьба видалася цікавою та веселою.

Зрештою, беззаперечним переможцем заходу стала команда «Маяк».Її учасники виявилися найспритнішими та найшвидшими. Срібні нагороди дісталися «Довжанам». Почесне третє  місце здобула команда «Абсолют».

Переможці та призери «Олімпійського літа» нагороджені дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Скориставшись нагодою, працівники КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради відзначили ще й Сарненський район за зайняті призові місця у спортивно-масових заходах, які проходили нещодавно. Зокрема, сарненчани вибороли перше місце у фестивалі здорового способу життя присвяченого Міжнародному дню спорту заради розвитку і миру. Другі місця вони здобули у фестивалі ранкової зарядки«Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я у Рівненській області та обласному місячнику «Спорт для всіх – спільна турбота».

Заслужені нагороди отримав головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Сарненської райдержадміністрації Віктор Михайлицький.

 

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі