«Олімпійське літо» знову завітало до «Агатівки»

«Олімпійське літо»  знову завітало до «Агатівки»
0
«Олімпійське літо»  знову завітало до «Агатівки»

У дитячому санаторно-оздоровчому комплексі «Агатівка» 10 серпня  панувала атмосфера справжнього спортивного свята, адже до них знову завітало «Олімпійське літо». Це програма Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей в літній канікулярний період, які на Рівненщині організовує комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області. Співпрацюючи з адміністрацією та вихователями, вони таким чином урізноманітнюють дозвілля відпочиваючих програмою естафет та спортивних конкурсів.

Святковою ходою діти у супроводі вихователів, одягнених в хітони давньогрецьких богів та пишні зелені вінки, пройшли центральним майданчиком табору. Урочиста поява олімпіоніка з Олімпійським вогнем дала офіційний старт початку «Олімпійського літа» та спортивним активностям в Агатівці.

Цього разу для школярів, які тут оздоровлюються, була підготовлена програма з 5 командних естафет. То ж майданчик, де відбувалися старти, перетворився на вулкан азарту учасників та енергії вболівальників. Команди впевнено долали етапи естафет, демонструючи всю свою спритність та завзяття у володінні різноманітним спортивним інвентарем. Головним завданням  кожного було показати найкращий час та  не набрати штрафних балів за порушення.За підсумками змагань – найкращою стала команда «Адідас».

Відзначення переможців сьогодні було особливим. Адже, розпочалось воно із нагородження «Агатівки» грамотою Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»за  високий рівень професіоналізму, наполегливу працю та розвиток руху «Спорт для всіх» і реалізацію державної політики у сфері  фізичної культури та спортивним інвентарем. Традиційно, на завершення,трійка лідерів отримала пам’ятні сувеніри від організаторів, а всі учасники зробили на згадку спільне фото. Календарне та «Олімпійське літо» продовжується….

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі