Опоненти Курсика не прийшли на телевізійні дебати

Опоненти Курсика не прийшли на телевізійні дебати
2
Опоненти Курсика не прийшли на телевізійні дебати

У студію телеканалу «Рівне 1» запросили кандидатів Романа Маркова, Миколу Ніколайчука, Олега Осуховського.

Однак, усі кандидати не наважились прийти у прямий ефір та відповісти на запитання експертів.

Нагадаємо, напередодні кандидат у народні депутати від м. Рівне Олександр Курсик емоційно викликав на дебати кандидата від партії «Слуга народу» Олександра Ковальчука. Той на ефір також не з`явився.

Олександр Курсик в прямому ефірі заявив, що прийшов час зруйнувати стереотип про те, що рівняни за усі часи незалежності України обирають не місцевих депутатів - мажоритарників.

- Прикро, що не наважились конкуренти відкриту і чесну розмову. Прикро що ховаються за об’єктивами відредагованих роликів і за інструкціями столичних політтехнологів. Я відкритий до людей. Щодня спілкуюсь і агітую на ринках, вулицях в тролейбусах. Моє завдання у Верховній раді бути зв’язковою ланкою між Рівним і парламентом, міністерствами і президентом. Я буду голосом кожного рівнянина у Верховній раді. Щоб наші проблеми чули в столиці. Щоб міський голова, міська рада, рівненський бізнес і кожен рівнянин відчував підтримку депутата від Рівного. Я точно знаю, що вам ніколи не буде соромно за те, що мене обрали своїм депутатом.- заявив на телевізійних дебатах Олександр Курсик.

Політолог Михайло Мозоль, який був одним із експертів у прямому ефірі наголошує, що відсутність кандидатів на телевізійних дебатах – це, в першу чергу, неповага до виборців, а також непрофесіоналізм команди, яка працює з кандидатом або політичною партією.

- Зважаючи на те, що політична діяльність – це вироблення спільних правил життя, без належної комунікації з виборцем кандидат не може ані запропонувати власні пропозиції з широкого кола питань, які стоять на порядку денному, ані почути думки громадян та політичних опонентів з цього приводу. Таким чином, вибір громадян має базуватися виключно на штучно створеному образі, який доноситься до виборця через публікації, відео звернення та інші канали комунікації, і часто суперечить тому, ким кандидат є насправді. Тому я раджу кандидатам активно долучатися до публічних дискусій та обговорень, які не тільки додаватимуть їм впізнаваності, а отже, підвищуватимуть їх шанси на перемогу у виборчих перегонах, але й даватимуть змогу виборцям більше дізнатися про кандидата та його політичну позицію.- каже політолог.

2
Економіка
Найцікавіші матеріали
Чоловічі кеди для активного міського життя
0
Читати далі
На Рівненщині планують створити інфекційну лікарню
0
Читати далі
У Рівненському районі водій злетів у кювет і загинув
0
Читати далі
Понад 5,5 тисяч школярів Рівненщини взяли участь у другому етапі «Шкільних ліг»
0
Читати далі
На Рівненщині формують фонд житла для вимушених переселенців
0
Читати далі
На Рівненщині двоє чоловіків, перебуваючи у СІЗО, вчиняли шахрайські дії
0
Читати далі
Зеленський підписав закон про лобізм
0
Читати далі
Українці почали читати суттєво більше
0
Читати далі
У Рівненській ОДА вивчали доцільність публічних закупівель
0
Читати далі