Оржівський "ОДЕК" на гратиме в Чемпіонаті Рівненщини у 2019 році

Оржівський
0
Оржівський "ОДЕК" на гратиме в Чемпіонаті Рівненщини у 2019 році

“Якщо Рівненська обласна федерація футболу так розвиває футбол та ставить нашу команду у таке становище, то ФК “ОДЕК” не гратиме у Чемпіонаті області 2019 року”. Про це Президент ФК “ОДЕК” Мирон Чернецький офіційно та публічно заявив на традиційних зборах команди з нагоди підбиття підсумків сезону та відзначення різдв’яно-новорічних свят.

Нагадаємо, що на початку грудня минулого року, Виконавчий комітет Рівненської обласної федерації футболу прийняв рішення, що участь команд в офіційних всеукраїнських змаганнях (Чемпіонату та Кубку України серед аматорських команд), не є аргументом для переносу ігор Чемпіонату та Кубку області. Тобто, учасники всеукраїнських змагань зобов’язані будуть грати у вихідні паралельно ігри в обох турнірах.

Президент ФК “ОДЕК” Мирон Чернецький, заявив, що у клубу немає можливості утримувати дві повноцінні команди для участі в різних турнірах та грати одночасно по дві гри, і, якщо обласна федерація не піде на поступки в цьому напрямку, то можливості виступати в Чемпіонаті області у команди не має. Натомість клуб не відмовлятиметься від участі в Кубку Рівненщини, а також в інших локальних турнірах, таких як Меморіал Шморгуна, чи турнір пам’яті Віктора Завацького. Разом з дорослим складом виступ в обласних змаганнях припинить і юнацька команда “ОДЕК”, яка в сезоні 2018 року стала Чемпіоном області. Тож у 2019 році для Футбольного клубу “ОДЕК” пріоритетними стануть виключно всеукраїнські змагання. У клубі також сподіваються, що і в Асоціації Аматорського футболу України вже найближчим часом з’явиться повноцінний чемпіонат з великою кількістю команд та матчів, щоб клуби та футболісти отримали достатню кількість ігор та повноцінне навантаження протягом футбольного року. Справжнім подарунком для всієї футбольної громадськості стало б створення обіцяної декілька років тому Національної футбольної ліги.

Як ми вже повідомляли раніше, за аналогічних причин, разом зі своєю юнацькою командою, відмовитися від участі в Чемпіонаті Рівненщини готовий ще один гранд обласного футболу останніх років – ФК “Малинськ”.

Отже, провівши реорганізацію РОФФ, з ГО в ГС, керівництво федерації позбавило команд-учасників обласних змагань права голосу та можливості законного впливу на рішення та дії керівництва РОФФ. Тепер це можуть робити лише представники міських та районних федерацій, які офіційно частково фінансує обласна федерація, а також представники спортивних товариств та відділів і управлінь з питань фізичної культури та спорту.

В перспективах на 2019 рік, Чемпіонат області втрачає двох грандів останніх років, а може і десятиліття разом з їх юнацькими командами.

Нагадаємо, що ФК “ОДЕК” та ФК “Малинськ” є постійними учасниками Чемпіонату та Кубку України серед аматорських команд.

 

Інформаційна служба ФК "ОДЕК" (Оржів)

0
Спорт # Оржів ОДЕК # ОДЕК футбол
Читайте також
1720
ФК "ОДЕК" (Оржів) - переможець 15-го турніру пам`яті професора Віктора Завацького
У суботу 30 березня у с. Піддубці Луцького району визначився переможець 15-го турніру з футболу пам`яті професора В.І. Завацького серед кращих команд Рівненщини та Волині.
0
Читати далі
1606
Оржівський "ОДЕК" у фіналі турніру пам'яті В. Завацького
У п`ятницю 29 березня у с. Піддубці Луцького району відбулися матчі 15-го турніру з футболу пам`яті професора В.І. Завацького. Пропонуємо вашій увазі результати поєдинків.
0
Читати далі
2351
Федерація футболу Волині оштрафувала оржівський "ОДЕК"
Рівненська обласна федерація футболу інформує про лист, що надійшов від Федерації футболу Волині №34 від 22.03.2019 р.
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі