Оржівський "ОДЕК" нічиєю розійшовся в "товарняку" з четвертою командою Другої ліги [+ВІДЕО]

Оржівський
0
Оржівський "ОДЕК" нічиєю розійшовся в "товарняку" з четвертою командою Другої ліги [+ВІДЕО]

Флагман обласного футболу оржівський “ОДЕК”, не дивлячись на погоду, подолав чергових півтисячі кілометрів, щоб провести один єдиний контрольний поєдинок, щоб краще підготуватися до літнього футбольного сезону.

Цього разу оржівська команда їздила до Львова, де на синтетичному газоні ФК “Львів” зіграла з цією командою, яка після першого кола посідає четверте місце в другій професійній лізі.

Вже на десятій хвилині гості пропустили курйозний гол. Юрій Кособуцький вже перехоплюючи м’яча послизнувся та впав, а м’яч зрадницьки перескочив голкіпера та закотився у ворота – 1:0. Окрім цього моменту, загалом перша половина пройшла за рівної боротьби, і нечисленні уболівальники голів до перерви більше не бачили.

На початку другого тайму, на 52 хвилині, атака господарів завершилась навісом на дальню стійку, де першим на м’ячі опинився львів’янин, і це 2:0. Надалі вже більш активно та упевненіше грав саме “ОДЕК”. Оржівці все частіше опинялися на вістрі атаки, і дуже часто виходили на ударні позиції, але, замість того, щоб спробувати вдарити по воротах суперника, футболісти продовжували пасуватися, ніби прагнучи завести м’яч у ворота. І все-таки на 61 та 64 хвилинах дві швидкі атаки правим флангом результативно завершив Павло Таргоній, оформивши дуже швидкий дубль. Надалі гра проходила на зустрічних курсах, але жодній з команд так і не вдалося забити переможний гол, тож, у підсумку, бойова та результативна нічия – 2:2.

В першу суботу весни, третього березня, “ОДЕК” знову вирушить до сусідньої області, тепер до Хмельницька, де знову зіграє з лідером другої професійної ліги України, “Агробізнесом”. Нагадаємо, що ці команди зустрічалися тиждень тому, і тоді хмельниччани були сильнішими 3:1.

0
Спорт # футбол # ОДЕК # Оржів # ФК Львів
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі