Оржівський "ОДЕК" розпочав підготовку до нового сезону

Оржівський
0
  • Оржівський "ОДЕК" розпочав підготовку до нового сезону
  • Оржівський "ОДЕК" розпочав підготовку до нового сезону
  • Оржівський "ОДЕК" розпочав підготовку до нового сезону
  • Оржівський "ОДЕК" розпочав підготовку до нового сезону

Футбольний клуб “ОДЕК” розпочав підготовку до літнього сезону. Команда зібралася у Рівному, на майданчику зі штучним покриттям, де і планує проводити всі свої тренування майже до старту офіційних змагань.

Футболістам представлений тренерський штаб команди.

Раніше повідомлялось, що після того, як “ОДЕК” залишив екс-наставник Ярослав Комзюк, його місце обійняв Володимир Поліщук, який більше п’ятнадцяти років з невеликими перервами був гравцем в клубі, а останні сезони виконував роль помічника головного тренера.

Здобувати нові перемоги, медалі та трофеї для ОДЕКа, Володимиру Поліщуку буде допомагати Роман Ядчишин. Його добре знають в Оржеві, як і уболівальники зі стажем, так і гравці, адже ще до сезону 2017, теперішній помічник головного тренера був гравцем команди, і провів у ній дев’ять сезонів. Роман Ядчишин є вихованцем рівненського футболу, і в дооржівський період шість сезонів пограв на професійному рівні за “Верес”. Останні сезони провів у гощанських командах, які виступають в Чемпіонаті області, де поєднував роль гравця та тренера.

В підготовці до сезону віддаватиметься перевага товариським іграм із сильними суперниками

Наразі гравці команди розділені на дві групи, які тренуватимуться тричі на тиждень.

На сьогоднішній день, в команді серед футболістів немає кадрових втрат, до тренувань з основним складом залучають також минулорічних гравців юнацької команди, які, нагадаємо, в сезоні 2018 року стали Чемпіонами області. Також продовжується пошук кваліфікованих виконавців для підсилення.

Як розповів головний тренер ФК “ОДЕК” Володимир Поліщук, в підготовці до сезону команда надаватиме перевагу товариським іграм з сильними суперниками на полях зі штучним покриттям. Наразі вже є домовленість про матч з СКК “Демня” 17 лютого, пошук інших спаринг-партнерів продовжується. В зв’язку з цим в команді ще не вирішили, чи братиме участь “ОДЕК” в традиційному передсезонному турнірі Меморіал Володимира Шморгуна. Адже в обласній федерації футболу ще не визначились з форматом змагань, і невідомо, чи він підійде для “ОДЕКа”, який в будь-якому випадку, віддаватиме перевагу контрольним матчам на виїзді, ніж “місити болото” на запасному полі стадіону “Авангард”.

“В тумані” залишається все, що пов’язане з турнірами та змаганнями під егідою Рівненської обласної федерації футболу. Адже весняна частина Чемпіонату України серед аматорських команд, змаганнях, які є пріоритетними для “ОДЕКа”, стартує вже 7 квітня. Саме відштовхуючись від цієї дати в команді будуть вирішувати, чи брати участь в локальних турнірах. Серед них, окрім Меморіалу Шморгуна – це турнір пам’яті Віктора Завацького, Суперкубок області та Кубок області. Але, на даний час жодної інформації про терміни цих турнірів в обласній федерації футболу не повідомляють.

Нічого поки не змінилося і в планах команди, щодо перспектив участі в Чемпіонаті області сезону 2019. Нагадаємо, що на початку грудня минулого року, Виконавчий комітет Рівненської обласної федерації футболу прийняв рішення, що участь команд в офіційних всеукраїнських змаганнях (Чемпіонату та Кубку України серед аматорських команд), не є аргументом для переносу ігор Чемпіонату та Кубку області. Тобто, учасники всеукраїнських змагань зобов’язані будуть грати у вихідні паралельно ігри в обох турнірах. Остаточну крапку в цьому питанні буде поставлено 12 лютого, коли в РОФФ відбудеться зустріч представників команд потенційних учасників Першої обласної ліги. Тож, якщо в РОФФ не підуть на зустріч оржівському клубу, тоді “ОДЕК” офіційно повідомить про свою не участь в чемпіонаті.

 

Інформаційна служба ФК "ОДЕК" (Оржів)

0
Спорт # футбол Рівне # ФК ОДЕК # футбол Оржів # ОДЕК Оржів
Читайте також
1477
Оржівський “ОДЕК” очолив турнірну таблицю Чемпіонату України серед аматорів
Після виїзної перемоги у стартовому матчі турніру над “Світано-Агросвіт” з рахунком 2:0, великий футбол повернувся і до Оржева. В першому домашньому матчі “ОДЕК” приймав “Карпати” з Галича.
0
Читати далі
2304
Рівненський "Верес" здобув другу поспіль перемогу у чемпіонаті
Рівненський "Верес" здобув другу поспіль перемогу у чемпіонаті України серед команд Другої ліги. У стартовому домашньому матчі сезону рівняни обіграли "Чайку" завдяки голу Дмитра Ховбоші.
0
Читати далі
1544
Рівненський "Верес" обіграв молодь "Волині"
Спарингом із юніорами луцької "Волині" тренерський штаб рівнян заповнив вимушену паузу у чемпіонаті Другої ліги, викликану непарною кількістю команд у Групі "А".
0
Читати далі
1541
"Моноліт" (Вараш) - чемпіон Рівненщини з пляжного футболу
В суботу завершився Чемпіонат Рівненської області з пляжного футболу 2019 р.
1
Читати далі
1402
В "ОДЕКа" та "Малинська" поменшало суперників в Чемпіонаті України
Як повідомив портад Footboom, Чемпіонат ААФУ перед самим стартом зазнав ще однієї втрати. Стало відомо, що у сезоні 2019-2020 років не зіграє ФК “Кривий Ріг”. За неофіційними даними, інвестори клубу втратили інтерес до проекту.
0
Читати далі
1437
"Сексизму в українському спорті не зустрічала": єдина жінка-керівник футбольного клубу - про рівненський "Верес" і бізнес
Відверте інтерв'ю генеральної директорки Народного Клубу "Верес" Ірини Теслюк після призначення на нову посаду.
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі