Оржівський "ОДЕК" здобув вольову перемогу на виїзді в Чемпіонаті України

Оржівський
0
Оржівський "ОДЕК" здобув вольову перемогу на виїзді в Чемпіонаті України

У п’ятому турі Чемпіонату України з футболу серед аматорів оржівський “ОДЕК” грав на виїзді проти дебютанта змагань “Епіцентру” з Дунаївців, що на Хмельниччині.

Гра відбувалася в сусідньому райцентрі смт. Чемерівці, адже на домашній арені “Епіцентру”, кажуть, у розпалі реконструкція.

В тридцятиградусну спеку матч таки розпочався. Господарі поля з перших хвилин почали застосовувати пресинг майже по всьому полю. Оржівці, з одного боку, ніби і не злякалися, але, щось йшло не так. Такої кількості браку в передачах та помилок і невезіння в простих ситуаціях давненько не було. Але, все-таки, в атаці краще виглядали саме оржівці. В дебюті матчу, рахунок мав відкривати Михайло Трофімчук, але м’яч “злетів” з ноги. Були ще моменти, але несподівано гол влетів у ворота “ОДЕКа”. На 21 хвилині після кутового, м’яч відскочив метрів на 30 до центру поля, і першим на підбиранні був гравець “Епіцентру” Савчук. Він довго не роздумуючи пробив в бік воріт, і в футболіста вийшов просто неймовірно-шалений удар. Досвідчений Богдан Когут хоч і кинувся до м’яча, але той влетів точно у дев’ятку. Дуже несподівано 1:0. Не пройшло і трьох хвилин, як оржівці “розібрали” захисників на фланзі, подача на дальню стійку, і Микола Коляда там виявився найспритнішим, ударом головою переправивши м’яч у ворота – 1:1. У першому таймі голів більше не було. Варто сказати, що до перерви на полі нічого не змінилося, господарі грали як могли, а от в оржівців гра “не йшла”. Тож, вся надія була на другий тайм, що в перерві футболісти переналаштуються, і нарешті покажуть той футбол, в який вони вміють грати.

Перша ж атака господарів в другому таймі змусила схопитися за голову всіх тих, хто підтримував “ОДЕК” на стадіоні. Нападаючий господарів біг на м’яч зіткнувся з Юрієм Кадепським і впав. Арбітр матчу вказав на пенальті. Власне, після останніх матчів оржівців, здавалося, що суддівство вже остаточно сягнуло дна, але, тут несподівано постукали знизу. Власне, висновки робіть самі, цей епізод є в нашому відеоогляді. Тож, за допомоги арбітрів “Епіцентр” знову вийшов вперед 2:1. Але, “ОДЕК” не опустив голову, і в середині тайму Юрій Капустинський знову відновив рівновагу. Оржівці продовжували тиснути і на 83 хвилині добилися свого. Черговий стандарт, і на добиванні найспритнішим виявився Андрій Апанчук – 3:2. До кінця матчу “ОДЕК” вже не дав нагоди, ані супернику, ані суддям допомогти врятуватися “Епіцентру” від поразки. Тож, двічі вольова виїзна перемога “ОДЕКа”.

В турнірній таблиці “ОДЕК” упевнено лідирує, хоч за втраченими очками на рівні з оржівцями йде “Ковель-Волинь”, але їм ще треба виграти ці два пропущені матчі.

Інформаційна служба ФК "ОДЕК" (Оржів)

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі