Острог приймав спортивні змагання (ФОТО)

Острог приймав спортивні змагання (ФОТО)
0
  • Острог приймав спортивні змагання (ФОТО)
  • Острог приймав спортивні змагання (ФОТО)
  • Острог приймав спортивні змагання (ФОТО)
  • Острог приймав спортивні змагання (ФОТО)

Протягом 2018 року місто Острог брало участь у багатьох спортивно-масових заходах і фестивалях, які організовували комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області.
Зокрема, острожани вибороли друге місце у Всеукраїнському фестивалі з нагоди Дня української армії у Рівненській області. У свою чергу, Острозька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 Острозької міської ради Рівненської області здобула срібні нагороди в обласному конкурсі «Олімпійський куточок - 2018». Тому, організатори завітали у цей навчальний заклад, щоб вручити призи та провести серед школярів фестиваль здорового способу життя. 
Традиційно захід розпочався з урочистого шикування учнів. Дітлахи сформувалися у команди та придумали кожній з них назву. За сигналом головного судді розпочалися спортивні естафети. Впродовж змагань всі учасники демонстрували свою вправність та спритність, старалися якнайшвидше пройти кожну дистанцію.
Зрештою, за підсумками проходжень усіх естафет беззаперечним переможцем стала команда з могутньою назвою «Грім». Учасники з команди «Лелеки» зайняли друге місце, а «Горобці» були третіми. Переможець та призери фестивалю нагороджені дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами від Відділення НОК України в Рівненській області.
Також кубки, дипломи та призи отримали громада міста Острог та Острозька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 Острозької міської ради Рівненської області за другі місця відповідно у Всеукраїнському фестивалі з нагоди Дня української армії у Рівненській області та в обласному конкурсі «Олімпійський куточок - 2018».
Скориставшись нагодою, працівники КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради відзначили ще й Стадницьку загальноосвітню школу І ступеня Острозької районної ради Рівненської області, яка також посіла друге місце в «Олімпійському куточку». Заслужені нагороди отримав представник сектору у справах молоді та спорту Острозької райдержадміністрації, який вручить їх навчальному закладу.

0
Спорт # Спорт для всіх
Читайте також
1405
У «Електроніку» на Рівненщині відпочивають спортивно (ФОТО)
0
Читати далі
1582
"Олімпійський день" у Рівному зібрав понад пів тисячі учасників
Щороку у світу з ініціативи Міжнародного олімпійського комітету проводиться спортивно-масовий захід «Олімпійський день». В Рівному його організацією і проведенням традиційно займається Відділення НОК України в Рівненській області, за підтримки управління
0
Читати далі
2040
На Рівненщині визначили найспортивнішу сімейну команду
0
Читати далі
1568
Хто став переможцем "Фестивалю естафет" у Рівному?
0
Читати далі
1382
На Рівненщині продовжується "Перший старт"
Продовжується нагородження переможців конкурсу «Зимова фортеця», що проходив у рамках Всеукраїнських спортивних заходів «Спортивна зима» в дошкільних навчальних закладах Рівненської області. Для того, щоб відзначити всіх призерів, організатори заходів рег
0
Читати далі
1450
У Здолбунові найспортивніші підліткові клуби Рівненщини
У Рівному пройшов весняний обласний спортивний фестиваль серед підліткових клубів, що діють за місцем проживання. Його традиційно двічі на рік проводить комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі
Іран готується до атаки на Ізраїль протягом найближчих 24-48 годин
0
Читати далі
Пташки для понтонно-мостового полку передали депутати Рівного
0
Читати далі