Острожани пробігли півмарафон на Волині

Острожани пробігли півмарафон на Волині
0
Острожани пробігли півмарафон на Волині

Острожани взяли участь у спортивній події «Дмитрук. Лучеськ. Півмарафон».

У вересні в Луцьку відбувається традиційне багатолюдне дійство «Дмитрук. Лучеськ. Півмарафон». Його учасники можуть пробігти на вибір 6, 9 або 21 кілометр. До прикладу, 21 кілометр – це більш, ніж 52 кола на академічному стадіоні.

Цьогоріч у марафоні взяли участь представники Острога - Дмитро Лапчук (здолав дистанцію за 2 години 2 хвилини) й Андрій Гулько (його час 1 година 55 хвилин).

- Дистанція була важкою: часто асфальтована дорога переходила в бруківку, було багато крутих підйомів та з кожним кілометром тіло все більше нагадувало про біль та втому. Із 17-го кілометра я всерйоз почав думати про те, щоб зупинитися. Але щоразу мав якусь відповідь. Наприклад: хіба я ще не добіжу до Межиріча? Чи не подолаю дистанцію до школи? Не збігаю в найближчий магазин по морозиво? Такі прості фрази не дали мені зламатися. І тепер я розумію, що наша сила волі – це безмежний ресурс, який кожна людина може витрачати в тому напрямку, який уважає важливим. Для мене біг – це не лише спосіб отримати задоволення. Це насамперед незрівнянна ейфорія, час, щоб звільнити думки та спосіб забути про всі проблеми, відчуваючи щастя. Зараз я гордо можу називати себе півмарафонцем, проте за цим стоїть багато роботи, внутрішня мотивація, і, найголовніше – підтримка рідних. Без неї я не зміг би успішно фінішувати, ні разу не зупинившись. Підтримка – це ключ до нових звершень та перемог, – поділився своїми враженнями Дмитро Лапчук.

Разом із ними на «Дмитрук. Лучеськ. Півмарафон» приїхали двоє школярів – Артем Борчаковський та Сергій Кулиба, які подолали дистанцію 1 км і 500 м. Це їхні перші, але,сподіваємося, не останні успіхи.

 

район.Острог

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі