Острозькі волейболісти у фіналі Чемпіонату України

Острозькі волейболісти у фіналі Чемпіонату України
0
Острозькі волейболісти у фіналі Чемпіонату України

Команда Острозької ДЮСШ пробилася до фінального туру Чемпіонату України «Дитяча ліга» з волейболу серед юнаків 2004 року народження та молодших. Про це розповів директор Острозької ДЮСШ, тренер волейбольної команди Сергій Штундер.

Напередодні волейболісти Острозької ДЮСШ повернулася з третього туру Чемпіонату України, який тривав із 28 лютого по 3 березня в Ужгороді. Команди групи А (центр) змагалися проти команд групи В (захід).

Юні волейболісти Острозької ДЮСШ першого ігрового дня поступилися Київському спортивному ліцею-інтернату з рахунком 1:2 та першій команді цього ж закладу – 0:3. Наступного дня острожани здолали команду ДЮСШ Чернігова (3:0) та ДЮСШ Черкас (2:1). Завершального дня туру наші волейболісти в напруженому поєдинку зазнали поразки від команди Білої Церкви – 1:2.

За підсумками туру команда Острозької ДЮСШ набрала 7 очок, маючи 18 за попередні два тури, – загалом 25 залікових пунктів. Із таким здобутком наша команда потрапляє у фінальну частину змагань із 5 місця в регулярному чемпіонаті.

Фінал відбудеться 21–24 березня. Місце проведення визначатиме ФВУ. Чемпіонів і призерів визначать за підсумками поєдинків серед 6 команд, які представлятимуть Тернопіль (34 очки), Київ (32), Білу Церкву (32), Дніпро (31), Острог (25) та Сокаль (22).

 

Інформаційна служба РОФВ

0
Спорт # Чемпіонат України # Чемпіонат України волейбол # Чемпіонат України фінал
Читайте також
1355
Рівненські пауерліфтери найсильніші в Україні
4 серпня 2019 року у Дніпрі спортсмени змагались за останні чотири комплекти нагород Чемпіонату України з пара пауерліфтингу. Спортсмени Рівненського регіонального центру «Інваспорт» своїми виступами на помості встановленому на сцені Дніпровської академ
0
Читати далі
1334
У рівненської "Регіни" новий тренер
Рівненська "Регіна" оголосила ім’я нового наставника.
0
Читати далі
1904
Млинів прийме Чемпіонат України із призовим фондом 20 000 гривень
З 2-го по 4-е серпня Млинів прийматиме тур Чемпіонату України з пляжного волейболу серед чоловіків. Цього разу тур 4. Матчі пройдуть на стадіоні «Колос».
0
Читати далі
1640
Срібло і бронзу здобули рівнянки на Домашньому Чемпіонаті України
Волейболістки із Чорноморська Одеської області перемогли в першому етапі Чемпіонату України з пляжного волейболу в Рівному. У першій партії учасниці демонстрували рівну гру, а от у другій наші дівчата стали відставати. Зрештою, перемогли дівчата з Чорномо
0
Читати далі
1489
Рівненькі легкоатлети можуть поїхати на Чемпіонат Європи
В Кропивницькому відбувся Чемпіонат України з легкої атлетики серед молоді. Ці змагання були відбіркові до чемпіонату Європи серед молоді, який пройде 11-14 липня у місті Євле (Швеція).
0
Читати далі
3073
ФК “Малинськ” став бронзовим призером Чемпіонату України серед аматорів
За сумою двох поєдинків ФК “Малинськ” лише у серії одинадцятиметрових поступився чинному чемпіону Ураїни – “Вікторії” з Миколаївки.
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі