Патрульні затримали чоловіка, який споював рівненськийх підлітків

Патрульні затримали чоловіка, який споював рівненськийх підлітків
0
Патрульні затримали чоловіка, який споював рівненськийх підлітків

Гостя з Івано-Франківська, який споював неповнолітніх та чинив крадіжки на території обласного центру, патрульні передали слідчим. Як повідомляє прес-служба рівненської патрульної поліції, учора ввечері патрульні отримали виклик, що на вулиці Поштовій невідомі розпивають спиртні напої.

Коли патрульні прибули на місце події, вони виявили групу неповнолітніх осіб, які вживали спиртні напої біля житлових будинків. Серед них також був невідомий чоловік, який, побачивши автомобіль патрульних, демонстративно та з особливою зухвалістю продовжив розпивання алкоголю. На вимогу припинити правопорушення молодий чоловік не реагував, вживав нецензурну лайку в громадському місці в присутності полісмененів.

З неповнолітніми особами, яких споював чоловік, захисники правопорядку провели профілактичну бесіду та передали батькам, повідомивши останнім, що за неналежне виховання дітей передбачена відповідальність.

Під час поверхневої перевірки у невідомого полісмени виявили зв’язки ключів, походження яких він пояснити не зміг. Встановити особу затриманого інспекторам допомогли працівники Рівненського міського відділу поліції, тому що повідомляти будь-які дані щодо себе зловмисник відмовлявся. Правопорушник виявився уродженцем Івано-Франківська, неодноразово судимий за крадіжки.

В ході спілкування з 22-річним франківцем полісмени впізнали в останньому зловмисника, який напередодні, ймовірно, здійснив крадіжку мобільного телефона в тренера в шкільному басейні на Макарова та в школярки, відвідувачки басейну, що зафіксували камери зовнішнього спостереження. В місто, зі слів, прибув приблизно чотри тижні тому і за цей час встиг вчинити ряд крадіжок.

Освідувавши винуватця на стан алкогольного сп’яніння в медичному закладі, полісмени склали на іванофранківця ряд адмінматеріалів: протоколи за ст.173 (дрібне хуліганство) КУпАП, ст.185 КУпАП (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника поліції) та постанову за ч.1 ст.178 КУпАП (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді), та надали матеріали для складання протоколу за ст.180 КУпАП (доведення неповнолітнього до стану сп'яніння) працівникам міського відділу поліції та передали останнього слідчим для з’ясування всіх обставин справи.

0
# патрульна поліція
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі