Пенсіонер підпалив будинок, намагаючись вбити колишню кохану

Пенсіонер підпалив будинок, намагаючись вбити колишню кохану
0
Пенсіонер підпалив будинок, намагаючись вбити колишню кохану

На Рівненщині розгорнувся справжній голлівудський сюжет. В Острозькому районі 70-річний пенсіонер підпалив будинок у котрому живе його колишня співмешканка аби вбити її. Для цього чоловік підготував декілька коктейлів Молотова і жбурнув їх в оселю жінки. Господині вдалось врятуватись, а пенсіонеру за скоєне загрожує довічне, повідомляють у пресслужбі Нацполіції Рівненської області.

Як стало відомо, о пів на першу ночі чоловік розбив вікно та пробрався до будинку, де проживала його колишня 62-річна співмешканка. Він жбурнув до кімнати три зарання підготовані коктейлі Молотова, які миттєво спалахнули.
 
У будинку на той момент окрім господині перебував її син, який почув підозрілі звуки битого скла та шуму. Він забіг до кімнати та загасив полум’я. Зловмиснику вдалось втекти, а чоловік тим часом викликав поліцію.

На місце прибула оперативна група з кінологами. Жінка розповіла, що до підпалу, ймовірно, міг бути причетний її колишній 70-річний сусід, з яким вона мала давній конфлікт. На його слід і направили вівчарку Грозу.

Вона вловила запах підозрюваного та повела слідчих до лісу. Зрозумівши, що його знайдуть чоловік вийшов з лісу та сховався в одному із будинків села. Та вівчарка таки допомогла слідчим знайти зловмисника.

Пенсіонер зізнався у скоєному та розповів, що колись мав роман з 62-річною жінкою. Втім, стосунки не склались тож він хотів підпалити будинок, у який, наче б то, вклав гроші.

Чоловіка затримали та помістили до ізолятора на час слідства. Наразі правоохоронці вирішують питання щодо повідомлення пенсіонеру про підозру. Якщо провину чоловіка доведуть у суді – йому загрожує довічне ув’язнення.

 

0
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі