Передноворічний "подарунок" : у Дубно крадії енергомайна знеструмили цілу вулицю

Передноворічний
0
Передноворічний "подарунок" : у Дубно крадії енергомайна знеструмили цілу вулицю

Крадії позбавили електропостачання мешканців вулиці у Дубно. Неприємний "подарунок" напередодні Нового року отримали мешканці вулиці Вигнанка райцентру.

У суботу вранці працівники "Рівнеобленерго" почали шукати причину відключення лінії 10 кВ та знеструмлення 18 осель дубенчан. Енергетики з’ясували, що знеструмлення спричинила крадіжка трансформаторної оливи з КТП-165, яка своєю чергою призвела до виходу з ладу трансформатора.
"Рівнеобленерго" робить все можливе для якнайшвидшого відновлення електропостачання мешканцям вулиці. Ще до кінця сьогоднішнього дня буде замінено трансформатор, відтак люди зможуть повноцінно готуватися до свят та зустріти Новий рік.

Прикро, що дубенчани, які постраждали від крадіжки і живуть найближче до вказаної КТП, стверджують, що нічого не чули і нікого підозрілого не бачили. Втім, це малоймовірно, оскільки процес злиття оливи доволі тривалий. 

ПрАТ "Рівнеобленерго" закликає мешканців області повідомляти про виявлення випадків демонтажу обладнання трансформаторних підстанцій чи ліній електропередач та інформувати про відомі факти крадіжок. Адже, покриваючи злочинців, люди самі стають жертвами їхніх протиправних дій. 
Загалом від початку 2018 року на Рівненщині сталося 57 крадіжок обладнання ПрАТ "Рівнеобленерго", якими було завдано збитків підприємству на суму понад 600 тис.грн. Серед вказаних злочинів – злиття майже 5 тон трансформаторної оливи. Щодо усіх злочинів було повідомлено поліцію. 
Варто зауважити, що 7 крадіжок цьогоріч поліцейськими та працівниками "Рівнеобленерго" було розкрито, завдані збитки винуватцями відшкодовані. Тобто відповідальність за скоєне рано чи пізно настане!

Про факти крадіжок та пошкодження майна ПрАТ "Рівнеобленерго" повідомляйте до нашого кол-центру за номерами телефонів (0362) 694-298, 067- 620-44-11, 050-490-44-11, 093-320-44-11, за адресою: м. Рівне, вул. Князя Володимира, 71 або в район електричних мереж за місцем проживання.
Конфіденційність гарантовано!

 

"Рівнеобленерго"

0
# Рівненщина # крадії # Рівнеобленерго
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі