Переїхав до Рівного та почав нападати до жінок: поліція затримала жителя Луганська за розбій (ФОТО, ВІДЕО)

Переїхав до Рівного та почав нападати до жінок: поліція затримала жителя Луганська за розбій (ФОТО, ВІДЕО)
0
Переїхав до Рівного та почав нападати до жінок: поліція затримала жителя Луганська за розбій (ФОТО, ВІДЕО)

Рівненські полісмени розшукали зловмисника, котрий побив та пограбував двох рівнянок. Інцидент стався 12 березня близько п’ятої години у Рівному. Жінки саме йшли на роботу, коли на них налетів чоловік, повалив на землю, забрав сумки, цінні речі та втік.

Першу жертву чоловік пригледів на вулиці Князя Володимира у Рівному. 64-річна рівнянка саме йшла на роботу, коли до неї підбіг невідомий, повалив на землю та почав копати ногами. Після цього зірвав з її шиї золотий ланцюжок, мобільний, вирвав з рук сумку та втік. Жінка звернулась до поліції і правоохоронці негайно кинулись на пошуки підозрюваного. Тим часом жінку з чисельними травмами та переломами госпіталізували до лікарні.

Через 40 хвилин аналогічний виклик надійшов від 50-річної рівнянки. На неї напали на вулиці Клима Савури. Заявниця розповіла, що зловмисник підійшов ззаду, схопив її за шию та почав душити. Він вимагав віддати сумку, а потім сказав, що заріже і почав бити. Хотів зняти сережки, але жінка почала давати відпір, тому в нього не вийшло зняти прикраси. Чоловік поволік рівнянку по землі, бив по всьому тілу руками і ногами. Врешті, забрав сумку та втік.

На пошуки направили всі наряди патрульної поліції Рівного. На вулиці Грушевського у Рівному копи помітили чоловіка, схожого за описом на нападника. В нього була жіноча сумка. Коли правоохоронці зупинились, аби перевірити чоловіка – він почав втікати. Полісмени наздогнали зловмисника та затримали. При ньому виявили всі крадені речі, про які розповіли потерпілі жінки.

Документів зловмисник при собі не мав і від будь-яких пояснень відмовився. Оперативники встановили його особу – це 34-річний житель Луганської області. Переїхав до Рівного два дні тому. Чоловік вже був судимий раніше: за умисне вбивство, грабежі та розбої, за що відбував термін 15 років. Торік звільнився.

Підозрюваний заперечив свою причетність до нападу. Каже, що лише наздоганяв чоловіка, котрий побив та пограбував рівнянок.

Чоловіка затримали та помістили до ізолятора на час слідства. Йому повідомили про підозру за фактом розбійного нападу. Якщо його провину доведуть у суді – чоловіку загрожує до десяти років неволі.

0
Найцікавіші матеріали
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі