Підприємці вимагають у рівненських "побрехунців" пришвидшити ремонт доріг

Підприємці вимагають у рівненських
0
Підприємці вимагають у рівненських "побрехунців" пришвидшити ремонт доріг

Рівненський підприємець Дмитро Соломчук закликав чиновників Рівненщини пришвидшитися із забезпеченням ремонту доріг в області. Чоловік також звернув увагу на те, що гроші для забезпечення робіт уже акумульовані. Кошти потрібно вже використовувати, щоб не прогавити сприятливий за погодніми умовами період.

- Рівненська митниця разом з підприємцями зробили свій головний внесок в рівненські дороги - величезне перевиконання плану платежів, гроші є, а далі щось все дуже "глухо" та не зрозуміло хоча на дворі вже травень !!! Вже 5-тий місяць як нашу область включили в експериментальний проект, а документи для засвоєння коштів, тендерів і тд. тп. так і не готові !!! Можливо рівненські "побрехунці" пришвидшать свої Дії,а то в листопаді не зовсім добре вкладати нові дороги та головне НОВІ, а не ямковий ремонт ! Та пам'ятаєте що це гроші підприємців яки будуть перевіряти якість робіт на 110%, - написав Соломчук у Фейсбук.

Нагадаємо, що рівненські митники у першому кварталі забезпечили надходження більше 80 млн грн для ремонту дороги Рівне-Сарни. 

25 квітня голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко презентував перелік доріг області, на які витратять майже півмільярда гривень.

Варто зауважити, що за результатами січня-квітня 2017 року понад 4 млрд грн направлені на реконструкцію доріг в Україні у рамках дорожнього експерименту. Найбільше коштів на ремонт доріг акумульовано у березні – квітні (відповідно майже 1,7 млрд грн та близько 1 млрд грн). Як повідомлялося раніше, за результатами січня на ремонт доріг акумульовано понад 600 млн грн, у лютому – понад 800 млн грн.

Із початку року до державного бюджету було перераховано 94,4 млрд гривень митних платежів. Митниці ДФС перевиконали заплановані показники з надходжень на 11,1 млрд гривень (з урахуванням показників Енергетичної митниці ДФС). У квітні 2017 року індикативні показники з митних надходжень перевиконані на 3,1 млрд грн, у березні – на 3,7 млрд.

Фото з сайту Рівненської ОДА

Беріть участь в оцінюванні цього матеріалу! Натискайте "лайк" або "дізлайк" - впливайте на рейтинг!

Включайтеся в обговорення цього тексту на наших сторінках у соціальних мережах https://facebook.com/sitevse та https://vk.com/vse_rivne

0
Наука і технології # Рівненщина # Олексій Муляренко # Дмитро Соломчук # ремонт дороги # Рівненська митниця # автодороги # підприємці
Найцікавіші матеріали
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі
Іран готується до атаки на Ізраїль протягом найближчих 24-48 годин
0
Читати далі
Пташки для понтонно-мостового полку передали депутати Рівного
0
Читати далі
Для відновлення лікарень Рівненщини виділять понад 800 млн грн
0
Читати далі
США передали Україні зброю, конфісковану в Ірану
0
Читати далі
кремль посилює фейки про атаки на ЗАЕС
0
Читати далі
Мінкульт визнав пересувний цирк критично важливим для економіки
0
Читати далі