Після публікації на сайті "ВСЕ" рівненські школи припинили закупівлі неякісних парт

Після публікації на сайті
0
Після публікації на сайті "ВСЕ" рівненські школи припинили закупівлі  неякісних парт

На минулому тижні ми повідомляли, що у рівненський НВК №12 в рамках програми "Нова українська школа" закупили неякісні парти. Після публікації на сайті "ВСЕ" рівненські школи припинили закуплі неякісних парт. Про це повідомив начальник міського управління освіти Василь Харковець. Постачальники погодились усунути недоліки у вже закуплених партах, а подальші закупілі поки що призупинені. 

Про постачання неякісних парт на своїй сторінці у Facebook повідомив  заступника начальника міського управління містобудування та архітектури Cергій Боліщук. 

Такі неякісні парти прийшли для першачків в 12 школу. Неполаковані. Стирчать болти. Сидіння в заусеницях. Нова Українська школа. До-речі, вони мали бути ще на 1 вересня. Якась чергова какашка від держави . Нехай діти з першого класу звикають до українських реалій. Бридко!!!!! - обурюється Cергій Боліщук. 

 

 

Рівненське міське управління освіти вчора отримало кілька скарг про неякісні парти для першачків, які минулого тижня завезли у НВК №12, 16-ту, 17-ту та 25-ту рівненські школи.  Про UA: Рівне це повідомив начальник управління Василь Харковець. Виготовленням парт для учнів перших класів, згідно тендерних закупівель, займається рівненське підприємство УТОГ. Зі слів Василя Харковця наразі підприємство призупинило поставку шкільних меблів.



– Зрозуміло, що ці фірми мають відповідні ліцензії та сертифікати. Вчора поступили дзвінки, що меблі не такі, як потрібні. Виїхали їхні працівники. Поставку призупинили, вони погодилися переробити, забрати і зробити як потрібно. Що стосується технічного забезпечення, то тендер виграла київська фірма, в суботу відбулися вже перші поставки. Завезені в школи ноутбуки, практично у кожен клас і ламінатори. До кінця цього тижня по технічному забезпечені ще вони повинні завести багатофункціональні пристрої, – розповів начальник управління освіти Рівного Василь Харковець.

0
Наука і технології # Нова українська школа # сайт ВСЕ
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі