"План треба виконувати". В.о. начальника митниці зустрівся з Рівненськими бізнесменами

0
"План треба виконувати". В.о.  начальника митниці зустрівся з Рівненськими бізнесменами

Сьогодні, у Рівненській митниці відбулась зустріч бізнесу з в.о. начальника Івана Іванова. Під час наради обговорювались питання плану роботи на цей рік та проблеми з якими стикається бізнес.

"План треба виконувати. А він в півтори рази більший аніж того річ. Незалежно від того хто буде начальником митниці. Нам треба знаходити спільну мову, виходи із різних ситуацій," - звернувся Іван Іванов.

Варто зазначити, Рівненська митниця ДФС успішно перевиконала бюджетне завдання листопада 2017р на 157,3% та перерахувала до Державного бюджету України – 648,7 млн. грн. Всього протягом 11 місяців 2017 року Рівненською митницею ДФС перераховано до бюджету 4,5 млрд. грн. Обсяг перевиконання становить 832,9 млн. грн. Про це повідомляв у грудні, нині тимчасово відсторонений начальник Рівненської митниці ДФС Андрій Чаборай, порталу Рівне Медіа:

"Такі результати роботи митниці у листопаді дозволяють спрямувати на реконструкцію доріг нашої області значну суму - 107,8 млн. грн. Хочу зазначити, що загальний обсяг надходжень в рамках митного експерименту упродовж січня-листопада становить 379,6 млн. грн., проте, попереду ще місяць роботи, тож не зупинятимемось на досягнутому, - коментував Андрій Чаборай.

Іван Іванов також зазначив, що рухається в напрямку відкриття Рівненського аеропорту. У разі якщо будуть прийняті інвестиційні програми він гарантує, що Рівненщина зможе славитись не лише бурштином.

Також в.о. Іван Іванов поцікавився у підприємців, чи не змінилось до них відношення працівників митниці після певної, ймовірно тимчасової, зміни в керівництві служби. Пан Іван стверджував, що отримував скарги, що наче б то, йому повідомляли про грубість однієї з працівниць. Представники бізнесу цієї інформації не підтвердили.

Довідково: Іванов Іван - заступник начальника Київської міської митниці ДФС України, мешканець Рівненщини, кандидував на виборах до обласної ради від Аграрної партії. З грудня в.о начальника Рівненської митниці на час тимчасово відстороненого Андрія Чаборая.

0
Наука і технології # ГУ ДФС у Рівненській області # Рівненська митниця # Андрій Чаборай # Іванов Іван
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі