Плавці Рівненської АЕС здобули 64 медалі

Плавці Рівненської АЕС здобули 64 медалі
0
  • Плавці Рівненської АЕС здобули 64 медалі
  • Плавці Рівненської АЕС здобули 64 медалі
  • Плавці Рівненської АЕС здобули 64 медалі
  • Плавці Рівненської АЕС здобули 64 медалі

Збірна Рівненської АЕС з плавання, до складу якої входять активні у спорті працівники підприємства, повернулися з Міжнародного турніру «Кубок Лева» в категорії «Мастерс» (м. Львів). Нині захід входить в кращу десятку турнірів Європи. Команді РАЕС з 14 плавців у різних вікових категоріях та стилях вдалося здобути 64 призових місця поряд з чемпіонами світового рівня.

7-8 серпня у Львові на доріжках басейну "СКА" міжнародного турніру «Кубок Лева» з плавання в категорії «Мастерс» за титул найкращих змагалися плавці з України, Білорусі, Молдови, Польщі, Словаччини, Угорщини, Швеції, Фінляндії, Латвії, Естонії, в тому числі спортсмени Рівненської АЕС. Це вже четвертий за рахунком турнір, і від року до року на заході панує атмосфера спортивного свята.

Щорічно первинна профспілкова організація ДП «НАЕК «Енергоатом» затверджує план іміджевих спортивно-масових заходів, до якого вносяться місцеві, всеукраїнські та міжнародні змагання за участю працівників Компанії і її відокремлених підрозділів. До переліку спорт-івентів міжнародного рівня, запланованих на 2019-й рік, входив обумовлений турнір.

У запеклій боротьбі зустрілись олімпійські чемпіони, чемпіони Європи і світу, рекордсмени Європи і Чемпіонатів світу, плавці, які входять в діючу ТОП-десятку кращих плавців світу у своїх вікових категоріях. За словами учасника збірної команди з плавання нашого підприємства, працівника Рівненської АЕС, тренера з плавання Олександра Савчука, особливістю цьогорічних змагань було те, що стартують також плавці в категорії «Пре-Мастерс»(20-24 роки), «Молодіжні» (10-19років), а також категорії «Аматори». Позмагатися могли усі охочі, які набувають досвід у спортивному плаванні, не мають професійної спортивної підготовки, спортивних розрядів, але мають бажання, сили та навички з плавання подолати дистанцію.

Родзинкою заходу було і те, що «Кубок Лева», вже сьогодні входить в кращу десятку турнірів Європи, є етапом Кубку ВАПК «Мастерс» і має статус змагання, результати якого входять до рейтингу ТОП-10 України і Європи. Тож захищаючи спортивну честь ДП «НАЕК «Енергоатом», збірній РАЕС вдалося вибороти 44 – ри золотих медалі, 15 – срібних та 5 – бронзових у різних вікових категоріях та стилях плавання.

- Участь у турнірі нашої збірної була б не можлива без підтримки керівництва Компанії і її профспілкового комітету та, безпосередньо, генерального директора РАЕС Павла Павлишина. Варто відзначити високий рівень організації старту. Плавці з РАЕС показали на турнірі достойну підготовку та згуртованість команди, до складу якої входять представники різних підрозділів підприємства, – коментує Олександр Савчук.

Фахівець наголосив, що на плавців електростанції чекають посилені тренування вже до наступного запливу – Міжнародних змагань з плавання "KyivOpen" на призи клубу «ГавриличМастерс», присвячених пам'яті М.М. Баки і 30-річчю руху "Мастерс" в Україні. Старт проходитиме у м. Бровари, що на Київщині, 19-20 жовтня.

 

Прес-центр РАЕС

Автор – Вікторія Шейкіна

Фотонадане Олександром Савчуком

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі
Іран готується до атаки на Ізраїль протягом найближчих 24-48 годин
0
Читати далі
Пташки для понтонно-мостового полку передали депутати Рівного
0
Читати далі
Для відновлення лікарень Рівненщини виділять понад 800 млн грн
0
Читати далі
США передали Україні зброю, конфісковану в Ірану
0
Читати далі