По рівнян, які повертаються з-за кордону, відправили автобуси

По рівнян, які повертаються з-за кордону, відправили автобуси
0
По рівнян, які повертаються з-за кордону, відправили автобуси

Жителів Рівненщини, які сьогодні повертаються з-за кордону, зустрічають у Львові. Про це журналістам Суспільного повідомив начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Олександр Поліщук. Туди вже вирушили щонайменше два автобуси, а також медики, які оглядатимуть людей. Потягами сьогодні евакуйовують українців з польського Перемишля, повідомляє сайт Укрзалізниці.

Сьогодні, 20 березня, п’ять поїздів Інтерсіті+ з Перемишля до Києва евакуюють українців з Польщі та Чехії, які не можуть самостійно перетнути кордон, повідомляє сайт Укрзалізниці.

Читайте про це детальніше у матеріалі: Прибули евакуйовані потяги з Польщі: 1150 українців повертаються додому (ФОТО, ВІДЕО)

Скільки серед пасажирів жителів Рівненщини – поки невідомо. Про це обіцяють повідомити згодом у Рівненській обласній адміністрації. Там організували зустріч й трансфер наших земляків зі Львова на Рівненщину.

Начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Олександр Поліщук:

– Рівненські лікарі вирушили до Львова, щоб зустрічати потяги, у яких повертаються в Україну українці, в тому числі наші земляки з Рівненщини, які були за кордоном. Потяг є з польського Перемишля. Коли прибуде до Львова потяг, вони, скажімо, відсортують із мешканців інших регіонів наших земляків, мешканців Рівненщини, проведуть температурний скринінг та весь інший медичний огляд, передбачений алгоритмом МОЗ. Та на місці вирішуватимуть, що і як, куди з нашими земляками рухатися, – прокоментував Олександр Поліщук.

За жителями Рівненщини відправили щонайменше два автобуси, повідомив Олександр Поліщук.

Скільки прибуде людей, саме жителів нашої області, куди їх транспортуватимуть зі Львова, Суспільне дізнаватиметься й інформуватиме. Також зазначимо, що після повернення з-за кордону українці мають пройти двотижневу самоізоляцію.

0
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі