Події квітня у Рівному

Події квітня у Рівному
0
Події квітня у Рівному

Навесні, коли прокидається природа, нашим душам вкрай потрібні позитивні емоції. Адже після психологічної зимової сплячки так хочеться чогось теплого, веселого, приємного та натхненного. Жителям та гостям славного міста Рівне у цьому плані пощастило. У Рівненському обласному академічному музично-драматичному театрі завжди знайдуться цікаві вистави, шоу та концерти, які залишать після себе цілий ворох приємних спогадів та вражень. Афіша міста Рівне майорить різноманітними подіями на будь-який смак.

Тим, хто полюбляє відпочити від повсякденної рутини і безбарвних реалій життя, занурившись у дивовижний світ фентезі, пропонуємо послухати симфонічний оркестр “Lords of the Sound”. Цього разу майстри своєї справи підготували для вашої уваги у симфонічному виконанні відомі саундтреки з таких фільмів як “Пірати карибського моря”, “Володар Перснів”, “Гра Престолів”, “Аліса в країні Див”, “Месники”, “Чудо-Жінка”, “Вікінги” та інші. Також прозвучать мелодії з відомих комп’ютерних ігор “Mortal Combat”, “Word of Warcraft”, “Assassin's Creed”, “Horizon Zero Dawn” та “The Witcher”. Об’ємність симфонічного звучання буде супроводжуватись професійними світловими ефектами та візуалізацією. То ж з упевненністю можемо зявити, що такий виступ “Lords of the Sound” точно вразить вас!

Шанувальникам творчості неперевершеного Михайла Булгакова радимо відвідати театральну постанову його роману “Собаче серце”. Здається, що актуальність цього твору ніколи не вщухне. Сміливий професор Преображенський, владозалежний Швондер та агресивний Поліграф Шариков вже чекають зустрічі з вами! Постанова у 2-х діях Валерія Золотухіна змусить ще раз згадати легендарний твір Михайла Булгакова, подивитись на своє життя під іншим кутом, можливо, щось зрозуміти та зробити висновки. “Собаче серце” - твір, який підходить усім поколінням.

Весна. Кохання. Оперетта. Класична та незмінна постанова “Сільва” вкотре докаже, що без жінок життя неможливе. Цю оперетту можно слухати безліч разів. Вона надихає на відважні вчинки у стосунках, пробуджує найкращі почуття, окриляє та допомагає повірити у кохання.

Тож не зволікайте і поспішіть порадувати себе, своїх близьких та друзів квитками на події, які допоможуть запам’ятати цю весну надовго! Ще більше подій шукайте тут: https://ticketsbox.com/ua/concert/

 

 

 

На правах реклами 

0
Афіша
Найцікавіші матеріали
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі