Подробиці жахливго ДТП від поліції Рівного

Подробиці жахливго ДТП від поліції Рівного
0
  • Подробиці жахливго ДТП від поліції Рівного
  • Подробиці жахливго ДТП від поліції Рівного

Близько пів на десяту вечора учора, 26 липня, на автодорозі «Городище-Рівне-Староконстянтинів» поблизу села Кустин Рівненського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів. У результаті зіткнень п’ятеро осіб травмовані та одна людина загинула.

Слідчі на місці події встановили, що 27-річний рівнянин водій автомобіля «BMW», рухаючись в напрямку Костополя, поблизу села Кустин виїхав на зустрічну смугу руху де зіткнувся з «Citroen Jumpy» під керуванням 39-річного мешканця Волині. Після чого автомобіль «BMW» допустив зіткнення з «Chevrolet Lacetti», який рухався у напрямку обласного центру, під керуванням 44-річного рівнянина. У результаті зіткнень «BMW» перекинувся на дах.

Внаслідок ДТП 33-річна рівнянка, пасажирка «BMW» від отриманих травм загинула на місці. Водія цього транспортного засобу доставили до лікарні зі струсом мозку, забоями та ушкодженнями хребта. Їхній п’ятимісячний син отримав незначні садна та забої, медики надали дитині необхідну допомогу. Його життю та здоров’ю нічого не загрожує.  

Також в наслідок ДТП постраждали водій та два пасажири «Chevrolet Lacetti». 44-річного керманича легковикагоспіталізували у реанімацію з політравмою. 46-річну пасажирку доставили до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку. 41-річного рівнянина із забоями після надання медичної допомоги відпустили додому.

 За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Всі транспортні засоби доставили на спецмайданчик міста Рівне.

 

0
# Рівненщина # поліція # дтп # смертельне ДТП
Найцікавіші матеріали
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі