Поєдинок Усик – Джошуа повториться: британець хоче реваншу

Поєдинок Усик – Джошуа повториться: британець хоче реваншу
1
Поєдинок Усик – Джошуа повториться: британець хоче реваншу

Британець Ентоні Джошуа прокоментував бій за звання чемпіона світу в суперважкій вазі, у якому програв українському боксеру Олександру Усику. Каже, що не здивований такому результату. Про це він сказав після поразки.

«Вітаю Усика, він виконав відмінну роботу. Але ми повернемося. Що пішло не так? Я просто зазнав поразки, таке буває. Після дев'ятого раунду я вже нічого не бачив, моє око було закрите. З усією повагою до Усика, я нічим не був здивований», — сказав боксер.

Джошуа пояснив, що українець важить менше ніж він та тримав хороший темп. Водночас додає, що Усик «пропускає, ще й пропускає багато».

«У реванші потрібно буде зрозуміти, як влучати частіше і бити жорсткіше», — додав британець.

А що сказав українець?

Усик після поєдинку заявив, що бій відбувся саме так, як він очікував. Мовляв, Джошуа «інколи затискав, але це незначні моменти».

«Не було завдання [нокаутувати], я спершу хотів так добити, але тренерський штаб мені казав, що не потрібно це робити», — заявив Усик після бою.

Боксер додав: «Єдине, що я хотів зробити, — прославити свого бога, Ісуса Христа, і заявити, що це все для нього», а ще сказав, що «сьогодні був не найкращий Усик».

Як минув бій?

Він відбувся 25 вересня на стадіоні «Тотенгем Готспур» у Лондоні. На стадіоні зібралися понад 60 тисяч глядачів. Усі троє суддів поставили Усику вищі бали, ніж Джошуа — попри те, що букмекери віддавали перевагу британцю через його вищий зріст, більшу вагу і той чинник, що бій відбувався «на території» Джошуа (у Великій Британії).

Чи буде реванш?

Перед поєдинком стало відомо, що в разі поразки британець отримає можливість повернути свої пояси в реванші з Усиком. У контракті на перший бій прописаний пункт про обов'язковий повторний поєдинок.

Напередодні бою з українцем британський чемпіон підтвердив: якщо він програє — відбудеться негайний реванш.

Своєю чергою, промоутер українського боксера Олександр Красюк зазначав, що реванш Усик — Джошуа мав величезне значення для британця, коли сторони підписували контракт на перший бій.

«В угоді на бій Усика і Джошуа питання реваншу прописане для Ентоні, адже він — чемпіон. Йому був важливий цей пункт у контракті. Питання реваншу стоїть дуже гостро. Ми прописали контракт на фантастичних умовах для Олександра Усика. Є всі шанси побачити два бої Усика з Джошуа поспіль», — сказав Красюк.

Тож реванш між Усиком і Джошуа зрештою повинен відбутися, але коли й де пройде — поки невідомо.

За матеріалами: Громадське

1
Спорт
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі