Поліцейські офіцери громад Рівненщини отримали позашляховики

Поліцейські офіцери громад Рівненщини отримали позашляховики
0
Поліцейські офіцери громад Рівненщини отримали позашляховики

Поліцейські офіцери громад отримали 23 службові автомобілі. Таку ініціативу вдалося реалізувати в рамках однойменного проєкту, який триває в області близько року.

Ключі та сертифікати від автівок для керівників ОТГ вручили Голова Національної поліції України Ігор Клименко та голова Рівненської ОДА Віталій Коваль. Головний поліцейський країни наголосив, що завдяки сучасному транспорту офіцери більш якісно виконуватимуть свої обов’язки в ОТГ, адже швидше реагуватимуть на проблеми, які виникають у її жителів.

Наше спільне завдання - знизити злочинність до мінімуму. Сучасні автівки дозволять ефективніше налагодити роботу в громадах. Таким чином наші громадяни будуть відчувати спокій, безпеку та захищеність—, -звернувся до присутніх Ігор Клименко.

Транспортні засоби значно покращать поліцейський сервіс у громадах. Автівки стануть справжніми «офісами на колесах» для офіцерів, бо забезпечені усім необхідним. Вони мають термопринтер, вогнегасник, необхідний набір інструментів тощо. Завдяки таким автомобілям правоохоронці зможуть більше бувати на території ОТГ, спілкуватися з її мешканцями, замість того, щоб працювати в кабінетах.

Завдяки проєкту «Поліцейський офіцер громади» наше суспільство стає більш згуртованим. Завдяки ініціативі місцеві органи влади, представники силових структур та мешканці ОТГ перейдуть на інший рівень комунікації – більш продуктивний, адже покращиться співпраця. Голови громад допомагають поліцейському, а офіцер, у свою чергу, відстоює права жителів ОТГ, забезпечує правопорядок на території, навіть у найвіддаленіших куточках області,  — наголосив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Керівники громад висловили вдячність за таку вагому підтримку ОТГ. Траспортне підсилення поліцейських офіцерів дозволить повноцінно виконувати обов"язки, що покладені на них державою.

Головне завдання, яке стоїть перед кожним головою ОТГ – забезпечити спокійне достойне і безпечне життя громадян. Проєкт «Поліцейський офіцер громади», який реалізується в області, на 100 відсотків дозволяє виконати ці завдання. За допомогою наших достойних і мужніх офіцерів ми спільно справимося зі злочинністю—, - додала керівниця Повчанської ОТГ Інна Іванюк.

Нагадаємо, Рівненська область стала п’ятим регіоном держави, де запроваджено проєкт «Поліцейський офіцер громади». У його рамках 27 об’єднаних територіальних громад уклали Меморандум про співпрацю з поліцією. Поліцейські пройшли багатоетапне навчання та приступили до роботи в громадах. Завдяки коштам ОТГ облаштовані приміщення для роботи офіцерів.

 

Читайте також: Зеленський втрачає позиції, але залишається лідером президентського рейтингу, – опитування

Читайте також: Негода знеструмила 54 населені пункти Рівненщини

Читайте також: У Рівному в квартирі виявили тіло жінки

0
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі