Поліцейські Рівненщини оперативно затримали раніше судимих зловмисників

Поліцейські Рівненщини оперативно затримали раніше судимих зловмисників
0
Поліцейські Рівненщини оперативно затримали раніше судимих зловмисників

Дільничні офіцери Рівненського відділу поліції встановили та затримали чоловіка, який відкрито заволодів телефоном рівнянина. А у Костополі поліцейські та небайдужий покупець викрили зловмисника, який не розрахувавшись за продукти - втік.

Першого жовтня, до дільничного звернувся 28-річний житель обласного центру, що ще 25 вересня до нього підійшов малознайомий і попросив зателефонувати, бо його мобільний ніби розрядився. Чоловік вирішив допомогти, а коли телефон опинився у руках незнайомця, той накивав п’ятами. Потерпілий спочатку не звертався до поліції, бо вважав, що самотужки поверне свою річ. Та коли пошуки не дали результату - повідомив дільничному.

Поліцейські за описом встановили, що до злочину може бути причетний 28-річний рівнянин, який вже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі. Чоловік зізнався у скоєному та повідомив, що телефон здав у ломбард, а виручені кошти витратив на розваги. У рамках розпочатого кримінального провадження, слідчі готують клопотання до суду про вилучення із ломбарду речового доказу.

Також вчора до поліції із заявою звернувся приватний підприємець, 37-річний житель Костополя, що до магазину в селі Золотолин зайшов невідомий чоловік. Не розрахувавшись за отримані продукти харчування, почав тікати. У магазині на той момент перебував ще один покупець, який наздогнав зловмисника і зумів забрати награбоване. Утім, затримати його не зміг. Наступного дня поліцейські встановили особу грабіжника, ним виявився 48-річний місцевий мешканець. Чоловік неодноразово перебував на лаві підсудних за вчинення майнових злочинів, вбивства через необережність, незаконне поводження зі зброєю та зберігання наркотиків.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні замаху на грабіж. Максимальне покарання, яке загрожує підозрюваному, передбачає до 4 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області. Фото ілюстративне

 

 

0
Кримінал # Рівненщина # поліція # грабіжники
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі