Поліція наздогнала водія, що влаштував перегони

Поліція наздогнала водія, що влаштував перегони
0
Поліція наздогнала водія, що влаштував перегони

 

Інспектори передали орієнтування на автомобіль порушника та прийняли рішення наздогнати його. У переслідуванні були задіяні всі вільні екіпажі. Проте, водій автомобіля не виконував вимоги про зупинку, подану за допомогою спеціальних світлових та звукових сигналів, пришвидшувався та намагався відірватись від переслідування.

Окрім того, неодноразово порушував правила дорожнього руху, проїзджав перехрестя на забороняючий червоний сигнал світлофора, здійснював рух по зустрічній смузі, тим самим наражаючи на небезпеку інших учасників дорожнього руху.

Завдяки злагодженим діям патрульних та чітким вказівкам керівників роти, автомобіль зупинили шляхом створення штучного затору одним із екіпажів на вулиці Млинівській.

Спочатку водій відмовлявся виходити з автомобіля, заблокувавшись всередині, проте, охоронці порядку навели переконливі аргументи і він погодився вийти з автомобіля. 28-річного рівнянина полісмени затримали із застосуванням фізичної сили та спецзасобу кайданки.

Патрульні склали на водія протокол про адміністративне правопорушення за ст.122-2 КУпАП (невиконання вимоги про зупинку) та винесли постанову за ч.2 ст.122 КУпАП (проїзд на червоний сигнал світлофора), вилучили посвідчення водія та видали тимчасовий дозвіл на право керування транспортним засобом.

Також провели огляд на стан алкогольного сп'яніння на місці зупинки транспортного засобу за допомогою газоаналізатора Drager. Водій виявився тверезим, однак причину свого вчинку пояснити не міг.

0
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі