Поліція затримала п`яного стрільця на Сарненщині

Поліція затримала п`яного стрільця на Сарненщині
0
Поліція затримала п`яного стрільця на Сарненщині

Слідчо-оперативна група з’ясувала, що між водієм автомобіля «ВАЗ-2105», 42-річним мешканцем села Вири, поблизу лісового масиву виник конфлікт із двома молодими односельцями, 18-ти та 20 років, під час якого керманич дістав із салону зброю і здійснив три постріли. Унаслідок стрілянини ніхто не постраждав.

Також на місці події поліцейські виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння, що підтвердили результати освідування – 1,9 проміле, та мисливську гладкоствольну рушницю.

У ході досудового розслідування за фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням вогнепальної зброї, за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України слідчі Сарненського відділу поліції встановлюють усі обставини події. Зокрема, поліцейські перевіряють правомірність застосування зброї, за результатами чого прийматиметься рішення щодо анулювання у 42-річного чоловіка відповідного дозволу. Вилучену мисливську гладкоствольну рушницю, 19 патронів до неї та 3 гільзи відправлено для проведення експертизи.

Крім того, поліцейські встановлюють причетність жителя села Вири до іншого кримінального правопорушення, яке мало місце цього ж дня. До поліції звернувся 31-річний житель села Вири, що невідома особа здійснила постріли по його будинку, внаслідок чого пошкоджено вікно на даху. Поліцейські проводять слідчі дії в рамках кримінального провадження за частиною 4 статті 296 КК України. З місця події вилучено одну гільзу. Тілесні ушкодження ніхто з мешканців не отримав.

За керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння на водія склали адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

0
Кримінал
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі