Понад 100 рівнян стали власниками авто з ПриватБанком

Понад 100 рівнян стали власниками авто з ПриватБанком
0
Понад 100 рівнян стали власниками авто з ПриватБанком

Престиж, мобільність, безпека, економія часу та комфорт - ось вони, вагомі та беззаперечні аргументи для покупки власного авто. Власне авто перестало бути нездійсненною мрією, адже клієнти ПриватБанку стають власниками обраного авто вже через декілька днів після отримання онлайн-рішення завдяки програмі "Авто в розстрочку".

Авто в розстрочку” – це можливість користуватися автомобілем уже сьогодні, при цьому виплачуючи вартість автомобіля частинами (щомісячний платіж). Угода оформлюється у формі фінансового лізингу.

“Розстрочка на придбання авто є лояльним та фінансово грамотним рішенням для щомісячного бюджету клієнта, у цьому переконалися тисячі  рівнян - розповідає Олександ Мамчич, керівник Бізнесу “Споживчого кредитування” Північно-Західного РУ ПриватБанку. - Банк працює з усіма автосалонами. Для купівлі автомобіля досить взяти рахунок у автосалоні та внести аванс у банку. Рештою питань щодо купівлі автомобіля займається банк. Авто може бути як новим з автосалону, так і старим, тобто вживаним”.

Основною перевагою співпраці з ПриватБанком є можливість придбати нові автомобілі на акційних умовах. Завдяки партнерським угодам між ПриватБанком та автосалонами клієнти фінустанови мають змогу придбати авто в кредит із мінімальними відсотками. Toyota, Nissan, Citroёn, Peugeot, Renault – відтепер навіть найвибагливіші клієнти ПриватБанку можуть обрати новеньке авто на акційних умовах від 0,01% річних. Число партнерів банку постійно розширюється, завдяки чому щомісяця збільшується модельний ряд автомобілів, що можна придбати за привабливими відсотками.

Програма передбачає кредитування автомобілів на термін до 7 років. Максимальна сума кредиту - 1 500 000 гривень. Мінімальний початковий внесок - 10 %. Якщо ж клієнт сплачує перший внесок у розмірі від 25%, то довідка про доходи не потрібна.

ПриватБанк спільно з автосалонами пропонують особливі відсоткові ставки - від 0,01% до 13,2 % річних, залежно від терміну кредиту та розміру першого внеску. Важливо, що відсоткова ставка фіксована на увесь період кредиту.

Ознайомитися більш детально з акційними умовами, подати заявку та отримати попереднє рішення по розстрочці можна за посиланням pb.ua/avto, завітавши у відділення ПриватБанку або зателефонувавши за номерами телефонів +380973231076, +380673572368.

 
 
 
На правах реклами

 

0
Наука і технології # Рівненщина # Приват Банк # авто в розстрочку # Вигідні умови
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі