Поради з вибору електричної зубної щітки

Поради з вибору електричної зубної щітки
0
Поради з вибору електричної зубної щітки

Зубна щітка електрична набагато ефективніше, ніж звичайна. Як мінімум тому, що така модель краще проникає в щілини між зубів, тим самим якісніше видаляючи залишки їжі. А ще вона зовсім не травмує ясна. Якщо ви вирішили придбати собі таку щітку, але не знаєте, яку вибрати, ми розберемося разом.

Важливі характеристики

Існує декілька основних чинників, які слід враховувати при купівлі електричної зубної щітки. Приведемо їх нижче:

  • Голівка зубної щітки має бути невеликою. Ідеально, якщо вона за розміром не більше двох ваших зубів.
  • Рух. В одних моделях зубних щіток голівка рухається тільки вправо і вліво. В інших ще і назад/вперед. У дорожчих екземплярах вона ще й пульсує. Така технологія називається 3D і вона виконує очищення ротової порожнини краще всього.
  • Жорсткість. Якщо у вас чутливі ясна, придивіться до моделей з м’якою щетиною. Для всіх інших випадків оптимальним варіантом вважається щітка середньої жорсткості.
  • Комфортна ручка. Деякі моделі оснащені таймером, який спрацює, коли вам треба буде закінчити процедуру.
  • Безпечне чищення. Багато щіток для зубів мають індикатор сили натиснення на зуби. Якщо ви робитимете це занадто сильно, ризикуєте травмувати емаль. Пристрій подасть сигнал ослабити натиснення.
  • Безліч режимів. Залежно від моделі існує різний набір режимів. Для того, щоб розуміти, який потрібний вам, радимо звернутися до свого стоматолога.

Також електричні зубні щітки розрізняються за принципом дії. Існують моделі механічні, звукові і ті, що працюють за допомогою ультразвуку. Особливість екземплярів першого типу в тому, що насадка рухається вправо і вліво. Практично так само, як в звичайній зубній щітці. Ультразвукові нагрівають воду і пасту у роті, що посилює їх лікувальні властивості. Звукові щітки, у свою чергу, краще видаляють наліт, чим, наприклад, механічні. Великий вибір таких пристроїв ви знайдете на сторінці — https://allo.ua/ru/jelektricheskie-zubnye-schetki/.

Батарейка або акумулятор?

Електричні зубні щітки на батарейках коштують набагато дешевше. По суті, таку модель можна придбати як першу, щоб визначитися, комфортно вам користуватися електричною щіткою чи ні. До того ж такий варіант ідеальний для подорожей. Щітки на акумуляторі, звичайно, коштують набагато дорожче. Їх можна завжди підключати до зарядки. Крім того, такі зубні щітки справляються зі своїм завданням набагато ефективніше за аналоги на батарейках.

 

 

На правах реклами

 

0
Суспільство
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі