Президент Порошенко пропонував рівнянці Бобровській посаду

Президент Порошенко пропонував рівнянці Бобровській посаду
0
Президент Порошенко пропонував рівнянці Бобровській посаду

Президент України зустрічався із рівнянкою Соломією Бобровською і пропонував їй державну посаду. Про це повідомив лідер партії Руху нових сил Михаїл Саакашвілі.

- Порошенко призначив своїм радником мою колишню радницю Машу Гайдар. Наскільки мені відомо, її вмовляли протягом трьох місяців, а паралельно президент індивідуально зустрічався з Соломією Бобровською і іншими членами нашої одеської команди, пропонуючи їм посади. Це означає одне з двох: або Порошенко кривив душею коли говорив, що в Одесі я був неефективним, а сам вважає якраз навпаки, що в Одесі у нас була супер команда і він хоче переманити до себе її представників, або він мене дуже боїться і вважає, що я можу йому сильно нашкодити і намагається залишити без команди. У будь-якому випадку президент диспропорційно багато часу витрачає на такі інтриги і занадто мало на країну - результати очевидні. А тим часом до нас приєднується все більше нових цікавих людей, навряд чи для всіх них знайдуться кабінети в АП та уряді, та й навряд чи вони туди підуть. Цих людей я готую для нашого неолігархічного уряду, який витягне Україну з трясовини і перетворить її на велику європейську державу, - написав президент Грузії Саакашвілі на своїй сторінці у Фейсбук.

Нагадаємо, що Соломія Бобровська народилася у Рівному, завершила Рівненську гуманітарну гімназію. У листопаді 2015 року Соломію призначили заступником голови Одеської облдержадміністрацїі з гуманітарних питань. Після того як Михайло Саакашвілі склав із себе повноваження голови Одещини, Бобровська нетривалий час виконувала його обов'язки очільника області.

0
Політика # Петро Порошенко # Соломія Бобровська
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі