Прихильники партії «За майбутнє» у Рівному познайомилися з місцевою командою

Прихильники партії «За майбутнє» у Рівному познайомилися з місцевою командою
0
Прихильники партії «За майбутнє» у Рівному познайомилися з місцевою командою

12 серпня в центрі Рівного мешканці міста та прихильники партії «За майбутнє» зібралися на форум-презентацію політичної команди. Захід відвідало понад дві сотні людей. Під час форуму учасники висвітлили свої сильні сторони на майбутніх місцевих виборах, а також проблеми Рівного та розповіли про методи їх вирішення.

Рівнянам представили лідера партії «За майбутнє» – Ігоря Палицю. Разом з ним підтримати місцеву команду прибули нардепи  Ірина Констанкевич, Віктор М’ялик, керівниця жіночого крила Ірина Суслова, а також чинний мер міста Володимир Хомко, екс-нардеп Юрій Вознюк, голова партії в Рівненській області Ігор Ясенюк та представниці жіночого крила Рівненщини Діана Гордійчук та Вікторія Опанасюк.

Лідер партії Ігор Палиця переконаний, що саме партія «За майбутнє» – це та політична сила, на яку так довго чекали українці і яка здатна зробити в країні те, чого не вдавалося досі.

– Ми довго чекали змін на краще: на поліпшення життя людей, на покращення клімату для малого та середнього бізнесу, наведення ладу в правоохоронній системі. Проте, поліпшення досі ніхто не відчув. Ми ж відчуваємо відповідальність перед своїми виборцями, знаємо їхні проблеми й, відтак, захищаємо. Тому йдемо на місцеві вибори й будемо працювати над змінами для всієї країни. Люди повинні знати, що вони – господарі на своїй землі, – заявив голова політсили.

Народний депутат від Рівненщини, учасник партії «За майбутнє» Віктор М’ялик розповів, які перші завдання ставить перед собою нова політична сила.

– Ми переконані, що сьогодні необхідно консолідувати суспільство. Партія відкрита до співпраці з людьми з активною позицією і які готові працювати задля розвитку їхнього краю. Ми маємо багато законопроектів, які стосуються подолання глибокої кризи в економіці та промисловості, – зазначив Віктор М’ялик.

Голова місцевого осередку партії у Рівному Ігор Ясенюк переконаний, що політсила готова вивести Рівненщину та Україну з глибокої кризи.

– Я знаю, що нам вдасться змінити ситуацію в країні. Адже до нашої команди доєднуються професіонали та досвідчені у своїй сфері діяльності люди. Вони своїми справами завоювали повагу до себе. І сьогодні ми самі та з Божою поміччю творимо цю партію. Настав час йти і змінювати життя краян на краще, – наголосив Ігор Ясенюк.

На підтримку партії «За майбутнє» також виступив чинний мер міста Володимир Хомко. Під час свого виступу він офіційно заявив, що вирішив більше не балотуватися на міського голову. Натомість, він вирішив публічно висловити свою підтримку новому кандидату – Юрію Вознюку.

В партії «За майбутнє» Хомка вважають людиною, яка з року в рік, крок за кроком розбудовувала обласний центр, перетворюючи його у комфортне та затишне для людей місто. Саме тому чинний мер Володимир Хомко буде першим номером у списку кандидатів від нової партії. Він ділитиметься з іншими політиками цінним досвідом в розбудові і процвітанні нашого міста.

Гідним кандидатом на пост міського голови Володимир Хомко вважає Юрія Вознюка. Він переконаний, що Юрій Вознюк відповідає всім вимогам, аби керувати містом. Адже, ще коли він був нардепом, то довів, що вміє досягати результатів у справах, за які береться.

Рішення йти в мери прокоментував і сам Юрій Вознюк. Він заявив, що воно базується на трьох аксіомах.

– По-перше, «не місце прикрашає людину, а людина місце». Вже були випадки, коли люди голосували не за конкретні імена і прізвища, а за рейтингову партію. Потім було велике розчарування. Тому ми згуртували в команді заслужених освітян, медиків, державних управлінців, спортсменів, культурних діячів, прогресивну молодь. Вони не ховаються за політичними брендами, а самі стають брендом, – сказав Юрій Вознюк.

Друга аксіома, на яку опирається Юрій Вознюк – «без минулого немає майбутнього». Саме тому він хоче запозичити найкраще з напрацювань Володимира Хомка, який тричі обирався міським головою Рівного та заклав міцний фундамент у його розвиток, та поєднати це все із своїм досвідом, молодістю та амбіційністю.

І третє, найголовніше, – «одна конкретна дія – замість тисячі слів».

– Будучи сім років народним депутатом на виборчому окрузі № 153 я зміг реалізувати проекти, які стояли «замороженими» багато років: садочки, школи, медичні установи, дороги. Я знаю, як працювати з міністерствами та залучати кошти з державного бюджету, як запускати проекти та шукати інвестиції. Впевнений, завдяки здобутому досвіду, знанням та командній роботі – ми зможемо зробити Рівне справді комфортним для кожного його мешканця, – підсумував Юрій Вознюк.

Зібравши у своїй  команді професіоналів та патріотів, у партії «За Майбутнє» налаштовані домогтися своєї головної цілі – змінити життя кожного українця на краще вже найближчим часом. І перший крок до цього – перемога на місцевих виборах, що відбудуться цієї осені.

0
Політика
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі