«Приїхали, поселфились, поїхали» або чим займаються рівненські екс-чиновники на Майдані (ФОТО)

«Приїхали, поселфились, поїхали» або чим займаються рівненські екс-чиновники на Майдані (ФОТО)
7
«Приїхали, поселфились, поїхали» або чим займаються рівненські екс-чиновники на Майдані (ФОТО)

Сьогодні у Києві відбулась акція «Червоні лінії для Зеленського». Людей звезли з усієї країни (*звісно ж, деякі приїхали і за власним бажанням, не забуваємо про ідейні 25%), аби вони нагадали пану Зеленському про свої умови напередодні зустрічі Нормандської четвірки. Серед мітигнувальників засвітились і представники «місцевого бомонду» – рівненські екс-чиновники: колишній голова РОДА Олексій Муляренко та його заступник у декреті Віталій Ундір.

Муляренко вже «відзвітував» про проведення акції на своїй сторінці у Фейсбук, виклавши туди фото з так званого віче.


Цікаво, що обидва знайшли час приїхати до Києва аби «відселфитись» на Майдані. Звісно, чим ще можуть займатись екс-чиновники у неділю? Немає важливіших справ, аніж розхитування та дестабілізація ситуації у столиці для наших «любителів демократії». Дивно, що вони навіть не знайшли час, аби підтримати кількадесят своїх прихильників, які прийшли на аналогічну акцію у Рівному. Щоправда, зібрала вона лише кілька десятків людей – чоловік 50-60.

Читайтет також: На центральній площі Рівного містяни вимагали у Президента не зрадити національним інтересам

Фото – Радіо Трек

Нагадаємо, сьогодні коаліція в обличчях партій «Голос», «Батьківщина» та «Європейська Солідарність» організували по всій країні акції «Червоні лінії для Зеленського». Протестувальники окреслили свої вимоги напередодні зустрічі Нормандської четвірки у Парижі. А саме: «не робити кроків до капітуляції України перед Росією» та «не йти на компроміси з Кремлем щодо легалізації російських гібридних сил на Донбасі». Щоправда, жодних підстав думати про капітуляцію, насправді, немає. Але в часи такої потужної інформаційної війни нав’язати стурбованому населенню певні думки – не є проблемою. Сказали «капітуляція» – значить, «капітуляція». А детальніше розбиратись.. для чого?

Журналісти спробували спитати в учасників так званого «віче», за що, власне, вони стоять. Як не «дивно», деякі з них навіть не знають, чому. Принаймні, на питання що саме не так зробив Зеленський і де тут ознаки капітуляції – чіткої відповіді та аргументів так і не було озвучено. Втім, чого ще очікувати від проплаченої масовки?

Тим не менше, до четвертої дня основні акції завершились. На даний момент ще одна акція зібралась під Офісом Президента. В головному управлінні Нацполіції Києва повідомляють про приблизно дві тисячі чоловік. Вже стало відомо про бійки під ОП – мітингуючі хотіли розмістити там сцену, однак їм не дозволили. Наразі вони встановлюють перед будівлею намети та приносять бочки, аби розпалювати там вогонь. Акція триває, порядок охороняє кілька тисяч правоохоронців.

Цікаво, чи залишились на ніч наші екс-чиновники? Чи зробили селфі, відмітились і втекли грітись додому, доки не стало гаряче?

7
Найцікавіші матеріали
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі
Україна відступить від зобов'язань у межах Європейської конвенції з прав людини
0
Читати далі
Коли застосовують зубний протез метелик і в чому його переваги: розбираємося в технології
0
Читати далі