Рівненщина: ПриватБанк покращив умови автокредитування

Рівненщина: ПриватБанк покращив умови автокредитування
0
Рівненщина: ПриватБанк покращив умови автокредитування

Придбання через ПриватБанк нового автомобіля майже без переплат і з відтермінуванням платежів протягом 7 років дійсно перетворює авто із предмету розкоші у звичайний засіб пересування.

Покупка авто в кредит стала ще доступнішою. Відтепер оформити автомобіль у розстрочку можливо з розтермінуванням виплат до 84 місяців.

Основною перевагою співпраці з ПриватБанком є можливість придбати нові автомобілі на акційних умовах. Завдяки партнерським угодам між ПриватБанком та автосалонами клієнти фінустанови мають змогу придбати авто в кредит із мінімальними відсотками. Toyota, Nissan, Citroёn, Peugeot, Renault – відтепер навіть найвибагливіші клієнти ПриватБанку можуть обрати новеньке авто на акційних умовах від 0,01% річних. Число партнерів банку постійно розширюється, завдяки чому щомісяця збільшується модельний ряд автомобілів, що можна придбати за привабливими відсотками.

Програма передбачає кредитування автомобілів на термін до 7 років. Максимальна сума кредиту - 1 500 000 гривень. Мінімальний початковий внесок - 10 %. Якщо ж клієнт сплачує перший внесок у розмірі від 25%, то довідка про доходи не потрібна.

ПриватБанк спільно з автосалонами пропонують особливі відсоткові ставки - від 0,01%, залежно від терміну кредиту та розміру першого внеску. Важливо, що відсоткова ставка фіксована на увесь період кредиту.

Умови оформлення автолізингу в ПриватБанку не передбачають прихованих комісій, у тому числі за дострокове погашення кредиту. Рішення про надання кредиту приймається протягом 30 хвилин від моменту звернення клієнта, а саме авто клієнт отримує протягом 2-3 днів.

Ознайомитися більш детально з акційними умовами, подати заявку та отримати попереднє рішення по розстрочці можна за посиланням pb.ua/avto, завітавши у відділення ПриватБанку або за телефоном +38097 3231076, +380673572368.


             Ліцензія НБУ №22 від 05.10.2011р.

 
 
 
 

 

0
Наука і технології # Рівненщина # Вигідні умови # ПриватБанк # автокредитування
Найцікавіші матеріали
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі